OMV България въвежда услугите на Western Union за парични преводи на своите обекти

За Western Union това е първото сътрудничество с верига бензиностанции в Централна Европа
по статията работи: Теодора Пенева
OMV България въвежда услугите на Western Union за парични преводи на своите обекти
Снимка: Western Union

OMV България и Western Union вече работят съвместно и в България, с предлагането на услугата Western Union® Money TransferSM в търговските комплекси на веригата бензиностанции в цялата страна. За Western Union това е първото сътрудничество с верига бензиностанции в Централна Европа и представлява отлична възможност за компанията да разшири мрежата си от представители в България. Преимуществото за потребителите е високото качество и удобство на предлаганата услуга. Партньорството с OMV България ще прибави 84 нови локации към съществуващата мрежа от 1 500 представителства на Western Union в България.

Чрез предлагането на паричните преводи на Western Union, OMV България разширява гамата си от предлагани услуги на своите обекти и клиентите на компанията вече могат да изпращат и получават суми от и към чужбина. Също така, може да се извършват и вътрешни преводи – изпращане и получаване на суми на територията на България. За да се извърши услугата е необходимо клиентът да предостави валиден документ за самоличност и да даде основната информация за превода, като име, страна на произход, сума и уникален код на транзакцията. Не се изисква наличието на банкова сметка и сумата може да се изпрати и получи в рамките на минути от повече от 510 000 локации на Western Union в целия свят.

Деклан Дейли, Заместник-директор на Western Union за Европа, Network Agents, сподели: "Сътрудничеството с OMV България е важна част от стратегията на Western Union за разширяване и разнообразяване на мрежата от агенти чрез различни видове ритейлъри, а също така е и ясен отговор на потребителското търсене. Нашето проучване показва, че клиентите на Western Union искат бързо и надеждно обслужване на удобно място. Това е първата стъпка от нашето сътрудничество с OMV и бихме искали да продължим партньорството си в тази посока."

Петър Величков, Изпълнителен директор на OMV България, заяви: "За OMV България партньорството с Western Union е много важна стъпка. То позволява на нашите клиенти да се възползват от още по-широка гама от предлагани услуги на нашите обекти. За нас е важно да продължаваме да предлагаме голямо разнообразие висококачествени продукти и услуги, които да спомагат и улесняват ежедневието на нашите клиенти."

 реклама