NOVA Sport HD тръгва премиерно по VIVACOM TV

Каналът се предоставя напълно безплатно в най-големия ТВ-пакет – Екстра
по статията работи: Петя Бързилска
NOVA Sport HD тръгва премиерно по VIVACOM TV
Снимка: sxc.hu

VIVACOM става първият оператор, който осигурява на своите зрители достъп до света на английския футбол в HD формат. NOVA Sport в HD резолюция вече е част от програмата на VIVACOM TV, като каналът се предоставя напълно безплатно в най-големия ТВ-пакет – Екстра, и става седмата програма, която зрителите могат да гледат с висока резолюция.

Надпреварата в английската Висша лига, Европейското първенство по баскетбол за мъже в Словения, както и най-доброто от други спортове като лека атлетика, професионален бокс, голф и др. са само част от предстоящите акценти, които всички почитатели на спорта ще могат да следят във висока резолюция.  

До момента всички потребители, които ползват VIVACOM TV пакетите Стандарт и Екстра, разполагат с шест HD канала – News7 HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, National Geographic HD, bTV HD и Planeta HD. С NOVA Sport HD програмите с висока резолюция в пакет Екстра стават седем. В допълнение до края на септември при всеки нов или подновяване на съществуващ абонамент за някой от трите ТВ-плана на телекома клиентът получава 50% отстъпка от месечната такса и безплатен пакет HD Light за целия срок на договора, за да следи пет от най-търсените HD програми у нас – bTV Action HD, Ring.BG HD, NatGeo Wild HD, History HD и Dorcel HD.

 реклама