Music Play Bulgaria и Sound Ninja Academy представят Sound Ninja Kids-музикален курс за деца от ново поколение

Знаете ли какво е бийт и как се прави?
по статията работи: biznews.bg
Music Play Bulgaria и Sound Ninja Academy представят Sound Ninja Kids-музикален курс за деца от ново поколение

Знаете ли какво е бийт и как се прави? Можем ли да го свържем с мелодията? Как влияят технологиите на музиката в днешно време? Може ли да се създава музика само с компютър? Тези и още много други въпроси ще разберат децата между 6 и 12 годишна възраст, в най-новото и иновативно приключение, което поемат Music Play и Sound Ninja Music Academy.
Курсът "Музика и технологии” започва на 22 април 2017 г. и ще се провежда всяка събота между 15:00 и 19:00 ч. в музикална къща Music Play (ул. Шандор Петьофи 55, гр. София). В продължение на няколко урока децата ще изучават музикалните технологии – седем основни стъпки при създаването на музика; история на музиката – композитори и жанрове; ритъм и ноти; пеене; ще свирят на музикален инструмент по техен избор (изборът е между инструментите пиано, китара и барабани). Целта му е да се изградят основни умения за боравене със съвременните музикални технологии, да обогати музикалната култура на децата и развива личностните им качества. Съвместната работа с професионалисти в тази музикална област ще допринесе за придобиване на нови практически умения, които да кореспондират с развиващата се днес музикална култура.

За организациите:
Мюзик Плей България е културна организация, чиито цели са да се създаде здравословна културно-музикална среда за децата и подрастващите; да им се предаде любовта към изкуството; да се открият, събудят и развият музикалните таланти на децата.
Sound Ninja Music Academy е музикално училище от ново поколение без алтернатива в България. Школата е основана през октомври 2014 г., с мисията да предостави платформа за споделяне и обмяна на знания в сферата на съвременното музикално изкуство.
Подробна информация за програмата може да намерите на http://musicplay.eu/ или http://soundninja.org/

За контакт: Милена Великова, +359 887 69 29 60 или pr@musicplay.eu 

 реклама