Modular JavaScript в шестия технологичен уебинар на Luxoft

Новият 6-ти модул на уебинара ще бъде водено от специалиста в този сектор Пол Бакър
по статията работи: Данаил Казаков
Modular JavaScript в шестия технологичен уебинар на Luxoft

Luxoft, глобален лидер в разработката на софтуер и иновативни IТ решения, организира на 30 април 2014 г. провеждането на шести модул от своята поредицата технологични уебинари. Поредното издание на уебинара ще бъде фокусирано върху Modular JavaScript.

Новият 6-ти модул на уебинара ще бъде водено от специалиста в този сектор Пол Бакър. Пол е софтуерен архитект в Luminis Technologies и автор на книгата "Building Modular Cloud Apps С OSGi ". Той смята, че Modular и cloud са двете основни предизвикателства, с които трябва да се справи съвременния IT специалист, за да постигне технология на следващото ниво в разработка на софтуер. В момента Пол Бакър работи по образователен софтуер, фокусиран върху персонализирано обучение на ученици от средните училища в Холандия. Той е и активен сътрудник на отворени проекти като Amdatu , Apache ACE и Bndtools .

"За кратко време серията от технологични уебинари на Luxoft се разрасна и се превърна в "TEDx" на IT индустрията”, казва Пшемислав Берендт, вицепрезидент на отдел Global Marketing в Luxoft . "За нас е изключителна привилегия да привличаме утвърдени на международната IT сцена експерти, които са придобили статус на супер звезди, заради техните постижения, и които с удоволствие споделят знанията си с нас."

Според Пол Бакър програмирането на Java показа, че големите обеми код са трудни за поддържане. Модулността улеснява този процес и това е така и при JavaScript. Модулността прави софтуера по-гъвкав, приспособим и лесен за поддръжка. Java общността има огромен опит в разработването на модулни системи за Java виртуалната машина (JVM). Заедно с това в последните години се развиха Java - базирани системи с големи JavaScript интерфейси. JavaScript има характеристики различни от тези на Java и JVM. Как можем да построим модулни JavaScript приложения и какви са ползи от тях?

Този уебинар е преглед на текущото състояние на най-съвременните JavaScript модулни приложения. Стартира с теми като: шаблони за дизайн в JavaScript и създаване на сглобяеми модули. Ще се дискутира създаването на различни модулни архитектури, обхващащи Javascript и Java backends, както и темата за управление на зависимости и други практически аспекти в разработката на софтуер. Време е да погледнем сериозно на модулността в Javascript и да предотвратим трудностите в бъдещата поддръжка.

За да участвате в уебинара с гост-лектор Пол Бакър, може да се регистрирате на www.luxoft.com/LTS

Повече информация за технологичните уебинари на Luxoft може да видите на специалния уебсайт www.luxoft.com/LTS

 

За Luxoft:

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни ИТ решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в разработката и поддръжката на софтуер, проектирането на ИТ системи и консултации в сферата на ИТ технологиите. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност, и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft е представена в 13 страни, притежава 15 центъра по целия свят и 20 представителства, в които работят над 7200 души според последните данни. Luxoft се управлява централно от Цуг, Швейцария и е листвана на Нюйоркската фондова борса. За повече информация: www.luxoft.com

 реклама