Mercedes-Benz C-класа купе в музикалния бранш

Младежки дух и символиката на любовта в нов клип на Маги Джанаварова
по статията работи: Нели Минчева
Mercedes-Benz C-класа купе в музикалния бранш
Снимка: Балкан Стар

За участник в клипа към нашумялата през есента в българския радио ефир песен "Call My Name" на младата изпълнителка Маги Джанаварова авторката избра Mercedes-Benz C 220 CDI BlueEFFICIENCY Coupé.

Грабващ още от първия момент, лекият автомобил много точно илюстрира силата на класическия имидж и атрактивността на иновациите.

Спортният привкус и динамиката на пътя напълно синхронизират с младежкия дух на българския творец и лесно намират пътя към сърцата на различните публики. "Искахме да покажем любовта, но избягахме от конкретна история вътре в клипа, тъй като искахме всеки човек сам да намери нещо от собствения си живот в кадрите от клипа”, споделя Маги.

Режисьор на клипа е Добромир Николов, оператор - Ивайло Конов, а сценарист – самата Маги Джанаварова.

За избора на конкретния модел помага Илиaна Даскалова, маркетинг специалист леки автомобили Mercedes-Benz в Балкан Стар: "За да предложиш най-подходящия продукт не е достатъчно само да си видял сценария и да си чувал песента. Важно е каква индивидуалността на изпълнителя, какви хора ще гледат клипа. Много ми допадна идеята за собствена интерпретация на символиката – точно както е и при Mercedes-Benz C-Class Coupé. Отвън автомобилът е спортен и изразителен, с плавни контури. Дизайнът на интериора е с характерния за едно купе усещане за високо качество без натрапчив лукс. Смятам, че изборът беше много подходящ и нямам търпение да видя клипа към ‚Call My Name‘, който ще се появи през февруари."

 реклама