MWC 2017: Последните таблети на Samsung променят представите за мобилност  2

Представянето им ще бъде на 29 март
по статията работи: biznews.bg
MWC 2017: Последните таблети на Samsung променят представите за мобилност

Samsung Electronics използва своята пресконференция в рамките на Световния Мобилен Конгрес 2017 в Барселона, за да затвърди ангажимента си към изграждането на продукти и системи, които трансформират начините, по които потребителите се възползват от мобилната свързаност. По време на събитието, Samsung представи два стилни таблета, Galaxy Tab S3 и Galaxy Book, предлaгайки на гостите и зрителите по света завладяващ досег до вълнуващи партньорства и бъдещи иновации.

Гостите бяха посрещнати от Дейвид Лоус, главен директор "Маркетинг" и старши вицепрезидент на Samsung Electronics Европа, който започна дискусията със стремежа на Samsung да разширява границите на иновациите. Г-н Лоус приветства на сцената Тим Бакстър, президент и главен оперативен директор на Samsung Electronics Америка, който представи портфолиото от търговски 5G мрежи, както и планът на компанията до началото на следващата година да предостави първите в света фиксирани безжични 5G мрежи, осигуряващи невероятно бърз гигабайтов широколентов домашен интернет.

Към г-н Бакстър се присъедини Роджър Гърнини, изпълнителен вицепрезидент и главен директор на информационните технологии към Verizon, който разказа повече за партньорството на компанията със Samsung при първите потребителски тестове на 5G технологията.

По-късно, Марк Нотън, ръководител "Портфолио стратегии", Samsung Electronics Европа, представи повече детайли за първия от новите таблети на компанията: Galaxy Tab S3. Описвайки устройството като "красива изработка, която предлага мощност, бързина и гъвкавост", г-н Нотън разясни как модерните развлекателни и гейминг функции и подобреният S Pen, характерен за популярната Note серия, осигуряват повече забавление за потребителите.

1867713

Алана Котън, вицепрезидент на Samsung Electronics Америка, представи другото ново допълнение към гамата таблети на Samsung: Galaxy Book. Тя подчерта, че 2 в 1 таблетът е оптимизиран с лек и сигурен дизайн, батерия с бързо зареждане, скоростен Intel® Core™ процесор от седмо поколение и операционна система Microsoft Windows 10, осигурявайки на потребителите възможно най-мощното и ефективно изживяване. "Ние предлагаме на потребителите не само перфектен баланс между таблет и лаптоп, но и устройство, което може да направи всичко, което правят и мощните настолни компютри", сподели тя с гостите на събитието.

Преди да покани гостите сами да тестват таблетите, Samsung направи и специален анонс за нов Bluetooth контролер със сензори за движение, който ще се използва заедно с шлема за виртуална реалност Gear VR. Контролерът ще помага на потребителите още по-пълноценно да се потопят във виртуалната реалност като им позволява по-добре да навигират и да се ориентират в съдържанието. Samsung позволи на гостите да надникнат и в още една Galaxy иновация, която скоро ще направи своя собствен дългоочакван дебют.

След като показа кратко видео за своя нов флагман смартфон, от Samsung поканиха всички присъстващи да посетят събитието за неговото представяне на 29 март.

За да бъдете сред първите, които ще разберат за следващия Galaxy, моля регистрирайте се на http://www.samsung.com/bg/unpacked/.  

1867710

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

 реклама