M-Teл започва предварително записване за дългоочаквания Samsung Galaxy S III

Смартфонът впечатлява с изключителна интуитивност и интерактивни функции
по статията работи: Петър Чернев
M-Teл започва предварително записване за дългоочаквания Samsung Galaxy S III
Снимка: М-Тел

Часове след световната премиера на Samsung Galaxy S III в Лондон, М-Тел вече започва предварително записване за смартфона. Потребителите, които искат първи да получат информация за телефона, могат да заявят своето желание в корпоративния сайт на телекома. 

Освен в сайта, всеки потребител може да направи своята заявка и в най-новия магазин на оператора в София - M-Tel Experience Store, намиращ се на ул. "Княз Александър I Батенберг". 

Samsung Galaxy S III ще бъде наличен в Европа в края на май. Тогава се очаква и неговата поява в магазинната мрежа на М-Тел. Въпреки това, още от другата седмица всеки потребител ще може да разгледа устройството в M-Tel Experience Store.

Едно от първите силни признания за авторитета на Samsung Galaxy S III е обявяването му за Официалния телефон на Летните олимпийски игри в Лондон. Дългоочакваният смартфон бе представен като "вдъхновен от природата", изключително интуитивен, улесняващ ежедневието и работещ в пълен синхрон със своя притежател и неговите навици. Това потвърждават и множеството му функции, които са синхронизирани с поведението на потребителя.

 реклама