Luxoft отваря глобален офис в Детройт, Мичиган

Новият офис в САЩ, който е 21-ви по ред, ще се съсредоточи върху усилията да разшири бизнеса с автомобилни Tier-1 и OEM производители
по статията работи: Данаил Казаков
Luxoft отваря глобален офис в Детройт, Мичиган

Luxoft, водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти от цял свят, откри своя 21-ви глобален офис в Детройт (САЩ), който ще работи основно по проекти за автомобилната индустрия.

"Търсенето на услугите на Luxoft в областта на инженеринга, високите технологии и домейн-експертизата плавно се увеличава, особено в автомобилната индустрия. Настоящите проекти ни накараха да разширим присъствието си в Съединените щати. Чрез представителството ни в Детройт, Мичиган, планираме да разширим бизнеса с Оriginal Еquipment Мanufacturer (OEM) и Tier-I доставчици, както и да подобрим услугите за нашите клиенти", каза Дмитрий Лощинин, президент и главен изпълнителен директор на Luxoft.

"Стратегическото местоположение на офиса в сърцето на автомобилната индустрия в Северна Америка ни позволява не само да продължим ефективно да обслужваме нашите клиенти в САЩ, но и да повишим интереса на цялата автомобилна индустрия към продуктите и услугите, които предлагаме. Локацията на офиса, бих казал на точното място, ще ни даде обширен поглед върху технологичните нужди на автомобилната индустрия и ще помогне да оптимизираме нашите предложения за настоящите и бъдещите ни клиенти", сподели Серкан Арслан, директор на отдел Global Automotive Business Development в Luxoft .

 

Luxoft в момента присъства в 13 страни. Новият офис в САЩ, който е 21-ви по ред, ще се съсредоточи върху усилията да разшири бизнеса с автомобилни Tier-1 и OEM производители и ще подпомогне оптимизирането на услугите към настоящите клиенти на компанията. Luxoft ще продължи да инвестира в TEORA – верига от HMI софтуерни инструменти, които компанията използва за разработването на мащабни, интересни и конкурентни автомобилни HMI-приложения.

 

Новата локация потвърждава цялостния ангажимент на Luxoft и визията на компанията за трайното обвързване с автомобилната индустрия.

 

Това е първото официално съобщение от наскоро обявената Global Upgrade Program на компанията, в която един от важните аспекти са глобалните продажби. Luxoft ще продължи да ръководи комуникациите си с клиентите по места, увеличавайки служителите на местно ниво с 15% от общия състав, вместо сегашните 10%. Новият офис в Детройт ще се обособи като център за различни новаторски инициативи в полза на клиентите и е част от цялостната стратегия за увеличаване на локалното присъствие на компанията.

За Luxoft:

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в проектирането, разработката, тестването и поддръжката на мащабни софтуерни решения, консултации в сферата на ИТ технологиите. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност, и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft е представена в 13 страни, работи чрез 15 развойни центъра по целия свят и 21 филиала, в които са заети над 7,500 души. Централата на Luxoft се намира в Цуг, Швейцария и акции на компанията се търгуват на Нюйоркската фондова борса.

За повече информация: www.luxoft.com

 реклама