Logitech охлажда лаптопа върху всякаква повърхност

Logitech Cooling Pad N200 гарантира максимален въздушен поток с минимум шум, където и да се намирате с лаптопа
по статията работи: Нели Минчева
Logitech охлажда лаптопа върху всякаква повърхност
Снимка: Logitech

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи икономичния Logitech® Cooling Pad N200 – новата охлаждаща подложка за лаптоп, с която ползването на мобилния компютър е по-комфортно навсякъде, включително на дивана, на леглото или на пода.

Logitech Cooling Pad N200 предлага възможно най-доброто охлаждане в този клас подложки благодарение на почти безшумния си вентилатор, инсталиран под наклон и голямата решетка от горната страна.

Засмукването на въздух отдолу и отстрани гарантира постоянен солиден въздушен поток. Вентилаторът има две скорости и Off бутон, така че да може въздушният поток да се настройва според предпочитанията в конкретния момент или напълно да се изключи, ако няма нужда от него. Подложката се захранва през USB, а вентилаторът е специално създаден да ползва възможно най-малко енергия от батерията на лаптопа.

"С Cooling Pad N200 Logitech се стреми да предложи най-висококачествено и удобно решение за ползване на мобилен компютър,” каза Стефана Здравкова, представител Logitech за България. "В много от случаите лаптопите не могат да се охлаждат правилно и това създава дискомфорт на потребителя, а от друга страна влияе негативно върху хардуера и неговата производителност. Logitech Cooling Pad N200 решава напълно тези проблеми. След като веднъж оцените удобството, което този продукт дава, той ще стане част от задължителното ви оборудване”, допълни тя.

Освен това лекият и тънък профил на Logitech Cooling Pad N200 позволява лесно да го пренасяте от стая в стая. Удобен детайл в предната част предпазва лаптопа от хлъзгане.

Цена и наличност

Новата охлаждаща подложка Logitech Cooling Pad N200 е в продажба на българския пазар на препоръчителна цена от 69 лева с ДДС. Повече за Logitech Cooling Pad N200 можете да научите от сайта на компанията: www.Logitech.com.

За Logitech

Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).

 реклама