LUXOFT с две престижни награди: за производителност и за иновации  2

Boeing Performance Excellence Award е ежегодна награда и тази година Luxoft беше единствената IT аутсорсинг компания, избрана за престижното отличие
по статията работи: Данаил Казаков
LUXOFT с две престижни награди: за производителност и за иновации

Luxoft, водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти от цял свят, получи две изключителни награди - високо признание от клиентите Boeing и Ford.

Boeing Performance Excellence Award

Boeing Performance Excellence Award е ежегодна награда, която се връчва за отлични постижения в производителността и качество на услугите. Тази година Luxoft беше единствената IT аутсорсинг компания, избрана за престижното отличие сред други големи доставчици на IT услуги за 2013 г.

С този приз Boeing отличава постиженията на различните си доставчици с широк спектър от дейности. Наградата е признание за способността на Luxoft да работи ефективно и да предоставя високо качество на обслужване за една от най-големите организации в туристическата индустрия и авиацията.

Ford и Luxoft: 2014 Outsourcing Excellence Award

Ford и Luxoft получиха наградата Outsourcing Excellence Award 2014 в категорията "Най-иновативен проект" (Most Innovative) от организацията Outsourcing Center като признание за тясното сътрудничество между двете компании. Комисия от експерти в IT индустрията селектира победителите след щателно проучване на структурата на взаимоотношения между партньорите, постигнатите резултати, създаването на конкурентна среда, трансформирането на бизнес процесите, стойността на услугите и ползите както за клиента, така и за доставчика.

Във връзка с това отличие, продуктовият мениджър на Ford Юлиус Марквиски споделя: "Ние, във Ford, използваме аутсорсинг услуги от доста години, но този проект донесе на нашия екип разработчици няколко първи места в различни класации, заради отличното партньорство с глобалния доставчик Luxoft и пробива, който направихме в автомобилния инфотейнмънт."

В добавка към коментарите на Марквиски, Джим Бузковски, директор "Изследвания и иновации, електротехника и електронни системи” във Ford, също коментира: "Работихме заедно с Luxoft върху интерактивни видео ръководства. Бих желал да подчертая, че нашите изисквания бяха не просто изпълнени, а многократно надхвърлени. Знаехме, че този проект ще бъде един от най-важните за нас, затова избрахме Luxoft за партньор в дългосрочен план. Спряхме се на тях заради опита и отличните им постижения в създаването на иновативни софтуерни решения. Ще продължим да работим в този екип и за бъдещи наши проекти в областта на софтуера.”

От Outsourcing Center споделят: "Иновативното партньорство между Ford и Luxoft беше оценено не само във Ford Motor Company, но получи признание и от цялата автомобилната индустрия. Чрез партньорството си с Luxoft, Ford разшири иновациите, устойчивостта и конкурентоспособността на компанията."

Повече информация за Luxoft и работа им с Ford, вижте тук: http://outsourcing-center.com/2014-05-ford-drives-automotive-infotainment-via-innovative-outsourcing-63161.html

За Luxoft:

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в проектирането, разработката, тестването и поддръжката на мащабни софтуерни решения, консултации в сферата на ИТ технологиите. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност, и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft е представена в 13 страни, работи чрез 15 развойни центъра по целия свят и 20 филиала, в които са заети над 7,500 души. Централата на Luxoft се намира в Цуг, Швейцария и акции на компанията се търгуват на Нюйоркската фондова борса.

За повече информация: www.luxoft.com

 реклама