LUXOFT получи награда за HMI-приложение в автомобилната индустрия  2

"За първи път демонстрирахме в пълна степен възможностите на Timescape. Много сме развълнувани не само от признанието за нашето постижение, но и от факта, че са оценени устойчивото ни развитие и нашия принос в тази индустрия.” - Василий Суворов, вицепрезидент Технологични стратегии на Luxoft
по статията работи: Данаил Казаков
LUXOFT получи награда за HMI-приложение в автомобилната индустрия

Luxoft Holding, Inc (NYSE: LXFT US), водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни ИТ решения за глобални клиенти, получи награда в категория "Human Machine Interface (HMI) Design Innovation" на годишната конференция в Германия we.CONECT CAR HMi Concepts & Systems 2014. Luxoft стана единствената ИТ компания, отличена на престижния форум.

Платформата на Luxoft за концептуален дизайн на потребителски интерфейси за автомобили (UX) AllView, беше отличена за "HMI Design Innovation" на международната конференция в областта на автомобилостроенето, която се проведе в Берлин. Luxoft беше удостоена с второто място след Volkswagen. Това признание е от изключително значение за развитието на компанията в автомобилните технологии, поставя я в светлината на прожекторите сред лидери и я позиционира от ИТ като специален доставчик за автомобилната индустрия, а не единствено като аутсорсинг компания.

 

За първи път в историята на компанията се представя HMI-устройство, брандирано от Luxoft. Компанията е разработила редица водещи в индустрията HMI-устройства, които са вградени в различни луксозни автомобили, но изпълнението им е било винаги в сътрудничество с Tier-1 доставчик или Tier-1 производител на оригинално оборудване (OEM). Наградата е доказателство за богатия опит на Luxoft в разработката на HMI-устройства и представя компанията като независима марка за автомобилната промишленост, движеща сила в иновативния HMI дизайн.

 

AllView може да подпомогне производителите на оригинално оборудване в оптимизирането на работата на автомобилите за потребителите и да подобри безопасността чрез намаляване на разсейването на водача. HMI интегрира управление на натоварването и позволява персонализиран достъп до комуникации и локализиране като се вземат предвид месторазположението, общата информация за ситуацията (време, натовареност, разстояние, терен и т.н.) и ангажирането на шофьора с цел по-добро шофиране.

 

Най-новата версия на AllView - Timescape - съдържа актуализирана концепция за разпределянето на информацията между множество екрани в колата: главното устройство, дигиталното информационно табло и смартфона, свързани заедно, използват времеви маркери от миналото, за да планират проектират бъдещи събития.

 

"На този форум за първи път демонстрирахме в пълна степен възможностите на Timescape и сме много развълнувани не само от признанието за нашето постижение, но и от факта, че са оценени устойчивото ни развитие и нашия принос в тази индустрия”, каза Василий Суворов, вицепрезидент Технологични стратегии на Luxoft. "Потребителите често сравняват устройствата HMI с личните си мобилни устройства или друга електроника, и изпробват традиционните им функции в автомобила. Чрез Timescape компанията Luxoft повишава функционалността в превозното средство, прави го не само безопасно и надеждно, но лесно и приятно за управление като мобилно устройство или таблет.”

 

За запитвания за продукти и услуги, моля свържете се с автомобилната дирекция на Luxoft на електронен адрес: Automotive@Luxoft.com.

 

За Luxoft:

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в проектирането, разработката, тестването и поддръжката на мащабни софтуерни решения и консултации в сферата на ИТ технологиите. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност, и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft оперира в 14 страни, притежава 17 центъра по целия свят и 22 представителства, в които работят над 7700 души, според последните данни. Централата на Luxoft се намира в Цуг, Швейцария и нейните акции се търгуват на Нюйоркската фондова борса.

За повече информация: www.luxoft.com

 реклама