LUXOFT обяви Седмица на интервюта с разработчици  2

Представители на Luxoft България обявиха актуален проект за българска компания от финансовия сектор
по статията работи: Данаил Казаков
LUXOFT обяви Седмица на интервюта с разработчици

Luxoft, глобален лидер в разработката на софтуер и иновативни IТ решения, в специално партньорство с Microsoft проведе In Touch Technical Conference for Developers на 14 и 15 май в София.

Представители на Luxoft България обявиха актуален проект за българска компания от финансовия сектор и свързаното с този проект предстоящо едноседмично събитие Interview Week, 26-31 май 2014 г.

Диана Минкова, ръководител "Подбор" и Илияна Геошева, Маркетинг мениджър на Luxoft България, споделиха опита от динамичното разрастване на българския екип на компанията. Те представиха нови кариерни възможности за разработчиците на софтуер в Luxoft чрез участие в IT проекти на компании от Fortune 500, които са лидери в сектори като финанси, енергетика, IT, технологии, телекомуникации, авиация и автомобилостроене.

Бяха обявени и плановете на Luxoft България за незабавно откриване на нови позиции по предстоящи проекти към Alpha Център - в подкрепа на голяма инвестиционна банка. Luxoft България ще набира Oracle и Java програмисти, функционални анализатори, ръководители проекти, Google Web Toolkit специалисти, както и други експерти, работещи с Big Data, Rich UI, визуализация и други "звездни” уеб технологии. Повече от 40 софтуерни специалиста ще се присъединят към екипа на Luxoft България в работата по проектите за Alpha Център.

"За пръв път в България ще се проведе събитие от рода на Interview Week, на което в рамките на 2 часа кандидатите могат да получат предложение за работа. През Седмицата за интервюта кандидатите ще имат възможност да видят офиса на Luxoft България, както и да се включат в безплатния семинар на тема "Как мобилните технологии трансформират глобалните финансови пазари”, каза Диана Минкова.

По време на конференцията In Touch на щанда на Luxoft всеки посетител получи актуална информация относно свободните позиции в компанията и традиционно Luxoft-кексче.

Конференцията In Touch

In Touch е втората голяма конференция, част от платформата INDEED. Тя е насочена към задълбочено представяне на техническите платформи пред общността на софтуерните специалисти чрез презентации и практически упражнения.

Конференцията In Touch посрещна над 400 софтуерни ентусиасти. Специалните гости на събитието споделиха знания от първа ръка и предложиха качествени решения с помощта на Microsoft технологии. Участниците в Конференцията имаха възможност да се запознаят с Windows Phone, Windows Azure и Windows 8.1, да задълбочат познанията си и да изследват нови технологични територии.

 

За Luxoft:

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни ИТ решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в разработката и поддръжката на софтуер, проектирането на ИТ системи и консултации в сферата на ИТ технологиите. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност, и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft е представена в 13 страни, притежава 15 центъра по целия свят и 20 представителства, в които работят над 7,200 души според последните данни. Luxoft се управлява централно от Цуг, Швейцария и е листвана на Нюйоркската фондова борса. За повече информация: www.luxoft.com

 реклама