LG пуска премиум MP76 IPS монитор с удивителен дизайн и изключително качество на картината

С прозрачна стойка и фина рамка стилният MP76 разполага с Full HD IPS дисплей и технология против трептене за още по-комфортно гледане
по статията работи: Данаил Казаков
LG пуска премиум MP76 IPS монитор с удивителен дизайн и изключително качество на картината

LG Electronics (LG) анонсира най-новия си 24-инчов Full HD MP76 IPS монитор, комбиниращ стойката Crystal Float и супер тънкия LG CINEMA SCREEN дизайн, които го правят изключително привлекателен. IPS дисплеят на MP76 прави картината неповторимо качествена, а специалните функции, като Flicker-Safe технологията на LG и режимът за четене Reader Mode, допринасят още по-големият комфорт при гледане.

"MP76 постига перфектния баланс между модерен дизайн, великолепна картина и функциоалности, допринасящи за комфорта”, каза Хионг-сей Парк, завеждащ ИТ бизнес дивизията на LG Electronics. "LG ще продължи да създава премиум монитори, за да посрещне променящите се нужди на потребителите в дома и офиса”.

MP76 има лъскаво метално покритие и прозрачна стойка Crystal Float, която в затъмнена обстановка прави монитора да изглежда така, сякаш се носи във въздуха. Мониторът добавя модерна изтънченост към всякакъв интериор благодарение на изчистения си и непретенциозен дизайн. Той може безпроблемно да бъде поставен на стена, а чрез подобрения CINEMA SCREEN дизайн, 24-инчовия Full HD IPS дисплей и по-тънката рамка, MP76 осигурява наистина завладяващо зрително изжияване.

MP76 идва с In-Plane Switching технология (IPS) и така показва възможно най-ясните и реалистични цветове, абсолютно прецизни изображения и впечатляващи детайли. IPS технологията допринася за това движенията на обектите по екрана да са значително по-плавни в сравнение с останалите типове технологии, като по този начин се намалява умората на очите. Освен това Full HD MP76 IPS монитора има впечатляващо широк ъгъл на гледане.

Потребителите могат да се възползват и от новаторските функции за обработка на изображението, които допринасят за по-комфортното гледане, когато се осъществяват стандартни изчислителни задачи. С режима за четене Reader Mode фонът на всяко изобажение може да се превърне във фон, наподобяващ хартия, което намалява напрежението на очите. Мониторът също внедрява Flicker-Safe технологията на LG, която има TUV сертификат. На практика тя елиминира трептенето на екрана и така допълнително защитава гледащия от зрителен дискомфорт.

IPS мониторите на LG получиха международно признание в последните години благодарение на изключителното качество на картината и смелия дизайн. Наградите от индустрията включват немската Plus X награда, наградата Red Dot Design и японската G-Mark. Моделът на LG 29EA73 е носител на отличието Quality & Performance Mark (QPM) на Intertek за изключително качество във всичките седем тестови категории на Intertek, включително цветова прецизност, възпроизвеждане на цветове и ъгъл на гледане.

За LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби на стойност 50,96 трилиона корейски вона (45,22 милиарда щатски долара) през 2012 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е партньор на годината на 2013 ENERGY STAR®.Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на телевизори, монитори, бизнес дисплеи, системи за домашно кино, персонални компютри и системи за сигурност. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите. Потребителските продукти на LG включват: CINEMA 3D Smart телевизори, OLED телевизори, IPS монитори, системи за домашно кино, Blu-rayТМ плеъри, мишки-скенери и външни устройства за съхранение на данни. Бизнес продуктите на LG включват digital signage дисплей, системи за видео конференции и охранителни камери базирани на IP протокол.

 реклама