LG прави Knock функцията стандартна за L Series II

Популярната иновация, въведена първо в G2, си проправя път към бъдещите ключови мобилни устройства на технологичния гигант
по статията работи: Данаил Казаков
LG прави Knock функцията стандартна за L Series II

LG Electronics (LG) съобщи, че популярната Knock функция (известна досега като KnockON) ще бъде включена като стандартна в бъдещите мобилни устройства на компанията. L Series II смартфоните ще получат известие за Knock като глобален ъпдейт от януари 2014 г.*

За първи път функцията Knock е въведена в модела LG G2 като удобен начин за включване и изключване на устройството чрез двукратно докосване на екрана, след като бутонът за включване на мобилния апарат е преместен на гърба на панела. По-късно Knock бе въведена като функция на таблета LG G Pad 8.3, последван и от извития смартфон G Flex, който има същия бутон като G2. Потребителите приемат тази иновация толкова положително, че бе провокирано разработването на версията й за най-продаваната серия на LG – L II, така че да достигне до максимално много хора.

"Knock е отличително LG UX изживяване и чудесен пример за това какво се случва, когато срещнеш най-новото в мобилните технологии с очакванията на клиентите", коментира д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. "Никой досега не е мислил, че има нужда от усъвършенстване на бутона за включване, докато нашите инженери не се запитаха защо да не превърнат целия екран в такъв бутон".

*Достъпът и специфичните модели, които ще получат Knock като ъпдейт, ще варират според региона и мобилния оператор.

About LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби на стойност 50,96 трилиона корейски вона (45,22 милиарда щатски долара) през 2012 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е партньор на годината на 2013 ENERGY STAR®.Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

 реклама