LG показа ултра ефективните си HVAC и енергийни решения на МСЕ 2014

Цялостното портфолио от технологични иновации на LG впечатли международната аудитория на изложението
по статията работи: Данаил Казаков
LG показа ултра ефективните си HVAC и енергийни решения на МСЕ 2014

LG Electronics (LG) показа пълно портфолио от отоплителни, вентилационни, климатични (HVAC) и енергийни решения на Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2014. Провеждащо се във Fiera Milano SpA в Милано, Италия от 18-21 март, изложението дава възможност на посетителите да видят последните новости при технологиите за климатичен контрол за бизнеса и дома, както и възобновяеми енергийни продукти.

Под надслова Beyond Your Standard ("Отвъд Вашия стандарт"), LG показа Multi V IV и продукти от сериите Single и Multi Split в павилион 15, щанд C35 E28 на MCE 2014. Използвайки технологии на разширена реалност, сценарии от ежедневието и информативни презентации, LG показа ключовите функции и технологии от основните си продукти за 2014 г. на международната публика на събитието.

"LG е един от най-големите доставчици на HVAC и енергийни решения в световен мащаб и става все по-популярен на европейските пазари", каза Джае-сунг Лий, президент на дивизията за климатични продукти в компанията LG Air Conditioning and Energy Solution System. "MCE ни предоставя фантастична възможност да покажем на потребителите и експертите в индустрията, че когато става въпрос за разработване на устойчиви, енергийно ефективни и стилно изглеждащи продукти, трудно е някой да победи LG. Най-новите ни решения предоставят невероятни ползи по отношение на производителност, рентабилност и удобство."

В зоната Multi V Highlight на щанда на LG компанията показа Multi V IV - водещата си система за климатизация (SAC). На изложението в Милано ще бъдат показани и VRF решенията от инверторните серии на LG - Single и Multi Split. Създадени специално за търговски обекти като офиси и магазини, двете серии гарантират ефективен контрол на климата, увеличена издръжливост и страхотна сезонна енергийна ефективност. Освен това, всички модели от Single и Multi Split имат новия сензор за контрол на температурата и налягането на LG, който директно анализира и настройва налягането за охлаждане и температурата, за да подобри ефективността на компресора.

В допълнение на невероятния дизайн на моделите за климатизация в дома (RAC models), продуктите от серията за 2014 г. въплъщават функции, създадени спрямо нуждите на европейските потребители. Спестяващата енергия инверторна технология, ефективните системи за здравословна климатизация включително Plasmaster Ionizer Plus и смарт функциите като Active Energy Control и Tag On, носят на потребителите ненадминати ползи.

"LG разбира, че европейските потребители търсят в климатиците повече от добри функции за охлаждане и затопляне,” каза Джунг-уон Ох, президент на дивизията за домашна климатизация (RAC) в LG Air Conditioning and Energy Solution Company. "Освен прецизния контрол върху температурата, най-новите ни климатични решения за дома предлагат много допълнителни ползи и енергийна ефективност. Потребителите могат да се насладят на тиха и по-здравословна домашна среда с нашата тиха инверторна технология и висококачествени системи за пречистване и стерилизация на въздуха."

За LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от пет бизнес подразделения — Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution and Vehicle Components — и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR® партньор на 2013 г. За повече информация относно LG Electronics, моля посетете www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution Company

Компанията LG Electronics Air Conditioning & Energy Solution е доставчик на отоплителни, вентилационни и климатични (HVAC) и енергийни решения. Тя предлага внушителен спектър от HVAC продукти, включително сградна климатизация (RAC), системна климатизация (SAC) и системи за качество на въздуха и управление на сгради (BMS). Чрез енергийно ефективните си екологични технологии, както и големите инвестиции в научно развойна дейност и ефективните си пазарни стратегии, LG продължава да консолидира позицията си на глобален лидер в секторите на HVAC и енергийните решения. За повече информация посетете www.LG.com

 реклама