LG G2 Mini вече и в България  2

G2 мини предлага премиум преживяване в средния сегмент
по статията работи: Данаил Казаков
LG G2 Mini вече и в България

LG Electronics (LG) представи първия си "компактен” смартфон от G серията, който в началото на май месец ще бъде в търговската мрежа и в България. G2 Mini бе представен за първи път през февруари на световния конгрес за мобилни технологии Mobile World Congress в Барселона. Той съчетава изключителен дизайн с премиум UX функциите на първокласния модел LG G2 в по-малък размер. G2 Mini е най-малкия смартфон от G серията на LG и продължава наследството от новаторски дизайн на Rear Key и минималистичния стил, първо въведени в LG G2. 4,7-инчовият IPS дисплей и and 2,440mAh батерия допълват мощния четири-ядрен процесор и операционната система Android 4.4 KitKat OS за цялостно мултимедийно преживяване. G2 Mini се предлага във версии LTE и 3G и е перфектното устройство за клиенти, които искат да закупят по-висок клас телефон от средния сегмент или по-нов модел смартфон.

G2 Mini се предлага с функцията Knock Code™, която дава възможност на потребителите да включат и отключат техните LG смартфони чрез "потупване" на персонализиран модел върху дисплея на телефона. Knock Code™ предлага по-висока надеждност, тъй като схемата за отключване може да се състои от поредица от две до осем натискания, което създава повече от 80,000 възможни комбинациии. Knock Code™ може да бъде въведен на която и да е област от дисплея и това улеснява работата с една ръка.

В България G2 Mini се предлага във вариант 3G LTE, една SIM карта и две цветови опции – титаниево черно и лунно бяло. LG G2 мини в момента е един от моделите с най-добро съотношение между цена и функционалност в средния сегмент смартфони.

Спецификация:

  • Чипсет:  1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE) / MSM8226 (3G) 1.7GHz Nvidia Quad Core Tegra 4i (версия LATAM LTE)
  • Дисплей: 4.7-инчов qHD IPS (960 x 540)
  • Памет: 8GB eMMC / 1GB RAM / Слот за SD карта
  • Камера: Задна 8.0MP / 13.0MP (версия LATAMLTE) / Предна 1.3MP
  • Батерия: 2,440mAh (сменяема)
  • Операционна система: Android 4.4 KitKat
  • Размер: 129.6 x 66.0 x 9.8mm
  • Тегло: 121g
  • Мрежа: Cat. 4 & VoLTE / Cat. 3(LATAM), HSPA+ 21Mbps (3G)
  • Свързаност: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS
  • Цветове: Титаниево черно, Лунно бяло
  • Други: Knock CodeTM, Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Window, и др.

 

За LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от пет бизнес подразделения — Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution and Vehicle Components — и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR® партньор на 2013 г. За повече информация относно LG Electronics, моля посетете www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company

Компанията LG Electronics Mobile Communications е новатор и лидер в глобалната индустрия за мобилни комуникации. LG е двигател на мобилните технологии с висококонкурентните си продукти в областта на дисплея, батериите, оптиката на камерите, както и стратегическите си партньорства с водещи в индустрията организации. Продуктите на LG са изцяло насочени към нуждите на клиентите — започвайки от моделите на известната премиум серия G Series— и имат уникален ергономичен дизайн и интуитивни UX функции, които подобряват преживяването на потребителите. Компанията се стреми да поведе потребителите към ерата на конвергенцията, като максимизира свързаността между смартфони, таблети и широк спектър от домашни и преносими продукти. За повече информация посетете www.LG.com.

 реклама