L3 – новата серия смарт телевизори от Toshiba

Смарт LED L3-серията идва с Full HD 1080p резолюция с наситени цветове
по статията работи: Данаил Казаков
L3 – новата серия смарт телевизори от Toshiba

Toshiba Europe GmbH представя новата L3 серия телевизори, съчетаващи стилен дизайн и смарт функционалности, специално създадени за потребители, които искат да имат богат избор от съдържание и възможности за свързване на приемлива цена.

Смарт LED L3-серията идва с Full HD 1080p резолюция с наситени цветове, по-изчистени изображения и качество на картината, което предоставя прекрасно зрително изживяване. W3 серията е HD Ready, а моделите от серия D3 са най-добрият избор за филмови любители, които търсят бюджетно устройство с вграден DVD плейър. Размерите на екрана за L3, W3 и D3 сериите варират от 59 см (24”) до 122 см (48”)1, за да отговорят на различните изисквания на всеки дом.

Умният начин да се насладиш на съдържанието

Всички модели телевизори от серия L3 предоставят най-важните смарт функции с набор от апликации и услуги за видео при поискване, клипове в YouTube® и още много приложения за забавление, музика и новини по всяко време, включително и автоматично обновяване на синоптичната обстановка.

Серията предалага директна опция за уеб навигация от телевизора чрез достъп до интернет браузър за удобно търсене и сърфиране на голям екран.

Лесен достъп до богата мултимедия

Медия плейърът дава възможност за директно гледане на снимки, видео и музикални файлове на телевизора, свързване на гейминг конзоли, set-top box, DVD или Blu-rayTM плейър с наличните три HDMI® порта1. Съдържанието може да се стриймва директно от устройство, разположено в едната стая към L3 телевизор, разположен в другата. Вградената Wi-Fi®1 връзка позволява на потребителите лесно споделяне на филми или друго мултимедийно съдържание на голям екран, без необходимостта да местят своя компютър или физически да го свързват към телевизора.

Тънък, стилен и с богата свързаност

Серия L3 продължава отличителния дизайн на всички нови модели телевизори на Toshiba. Тънък и стилен с визия, която ще се адаптира идеално към всяка стая, той е толкова умен отвън, колкото и отвътре. Моделите се предлагат в черен, бял или сребрист (титан)1 цвят, с набор от гъвкави опции за свързване. В допълнение към HDMI® и USB портовете, PC входът позволява на потребителите да превърнат своя телевизионен екран в по-голям дисплей на компютър. Всички модели предлагат мулти тунер2 за по-широк обхват на каналите, а Dolby® Digital Plus осигурява висококачествен саунд и чистота на звучене.

AMR технологията (Active Motion & Resolution), която се грижи за плавното обработване на картината, гарантира, че няма да пропуснете нито един елемент от динамичните и бързоскоростни сцени на вашия перфектно ясен LED дисплей.

L3, D3 и W3 сериите телевизори на Toshiba ще са налични през първото тримесечие на 2014 година.

Toshiba L3, W3 и D3 серии:

  • Smart TV с отворен браузър
  • Свързаност1: вграден Wi-Fi®, 3 HDMI® и 1 USB порт, 1x PC вход, home network media playback 
  • Аудио: Dolby® Digital Plus
  • USB media playback 
  • Налични в черно, бяло и сребристо1
  • Тунери: DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, аналогов

Toshiba L3:

  • Full HD, 1920 x 1080p, LED display
  • AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
  • Размер на екрана 122 см (48”) с LED Edge, 102 см (40”) и 80 см (32”) Direct LED

Toshiba W3:

  • HD Ready, 1366 x 768, LED display
  • AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)
  • Размер на екрана 80 см (32”) с Direct LED

Toshiba D3:

  • HD Ready, 1366 x 768, LED display
  • Вграден DVD плейър
  • AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)
  • Размер на екрана 59 см (24”) с LED Edge и 80 см (32”) с Direct LED

 

За Toshiba

Toshiba е водещ световен производител на технологии от различно естество, доставчик на решения и търговец на усъвършенствани електронни устройства и електрически продукти и системи.

Toshiba Group внася иновация и въображение в широк кръг бизнес направления: дигитални продукти, включително LCD телевизори, ноутбук компютри, ритейл решения и многофункционални печатащи устройства; електронни устройства, включително полупроводници, продукти за съхранение и материали; индустриални системи и системи от обществената инфраструктура, включително системи за производство на енергия, интелигентни обществени решения, медицински системи, ескалатори и асансьори, както и домакински електроуреди.

 

 реклама