Konica Minolta представя нова черно-бяла серия А3 многофункционални устройства

Konica Minolta добави към портфолиото си пет нови черно-бели МФУ модели bizhub 224e, 284e, 364e, 454e и 554e. Те са идеални за средни и големи отдели в сферата на публичния сектор, учебни заведения, банки и застрaхователни компании.
по статията работи: Данаил Казаков
Konica Minolta представя нова черно-бяла серия А3 многофункционални устройства

Новите черно-бели А3 устройства bizhub 224e, 284e, 364e, 454e и 554e се отличават с интелигентни функции и подобрени възможности, които позволяват на устройствата да се приспособят към индивидуалните нужди на клиента. Същевременно силните и доказани предимства на вече успешните цветни модели от този клас са вече на лице и при новата черно-бяла серия. Благодарение на подхода "познавай един – управлявай всички", еднаквите функции и лесното управление сега са налични за цялата линия. Това е силно предимство, от което потребителите ще се възползват.

Устройствата се управляват по същия начин както смартфон или таблет, посредством мултитъч и персонализиран екран. Работата с тях е лесна, интуитивна и възможността да се персонализира потребителския интерфейс според нуждите на потребителите, повишава ефективността на служителите.

Освен ефективната продуктивност и подобреното представяне, линията предлага подобрена сканираща функция, което позволява създаването на Word или Excel документи директно на компютъра. Тази характеристика позволява на потребителите да работят с документите безпроблемно в сегашните си приложения, без да се налага конвертиране.

"Благодарение на подобрените апликации за нашите черно-бели устройства, работната среда може да бъде много по-интерактивна – а дори и по-продуктивна. Допълнителната опция Web access, достъпна на панела на устройствата, позволява достъп до bizhub MarketPlace, онлайн платформа за подобрение и персонализиране на устройствата с подходящи приложения за сваляне. Освен това, т.н. "Easy Panel” може да бъде свален от там. Благодарение на възможностите за персонализация, потребителите ще имат директен достъп до най-често използваните настройки, които правят работния ден много по-лесен.", коментира Пенко Иванов, Мениджър Продуктов Маркетинг в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България.

Повече информация за услугите и решенията на Коника Минолта можете да намерите тук

Повече за Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД

KONICA MINOLTA E СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на цветни многофункционални устройства за офиса, с дългогодишен и утвърден опит в глобален мащаб.

В компанията работят над 35 600 служители, а продуктите и услугите ни се предлагат в 14 000 търговски и сервизни центрове в 64 държави по цял свят.

Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България е част от глобалната мрежа на компанията - клиентите в България, както и компании от европейски или световен мащаб, могат да разчитат на унифициран подход при осъществяването на проекти.

Коника Минолта е пазарен лидер в България. Компанията е силно фокусирана в областта на решенията за печат за малки, средни и големи компании. Компанията е търговско дружество, регистрирано в България и директен вносител на техника, а не представителство, като по този начин поддържа складови наличности, които осигуряват едно от големите предимства на компанията – да прави директни доставки на техника в България.

Компанията разполага със собствена и партньорска структура, с която се осигурява национално покритие, като се следват европейските стандарти за качество на Коника Минолта. Екипът на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България изготвя цялостни, индивидуални решения за печата и електронните документи в съвременния офис, както хардуерно, така и софтуерно внедряване и изпълнение на завършена печатна инфраструктура.

Коника Минолта е лидер на пазара на цветните А3 многофункционални устройства у нас по данни на швейцарската компания Infosource, изследваща ИТ пазара в България.

 реклама