How to Win a Lion

БАКА организира безплатен уебинар за подготовка на печеливша заявка за Cannes Lions Festival of Creativity
по статията работи: biznews.bg
How to Win a Lion

БАКА организира безплатен уебинар за подготовка на печеливша заявка за Cannes Lions Festival of Creativity. Срокът за регистрация е 13.02.2017
Безплатен уебинар на тема "How to win a Lion" ще се проведе на 14 февруари 2017 г. от 17:00 часа. Организатор на уебинара е Българската асоциация на комуникационните агенции /БАКА/ като официален представител на Cannes Lions Festival of Creativity за България. Презентатор ще е представител на организаторите на фестивала в Кан. Целта на уебинара е да покаже на потенциалните участници във фестивала как да подготвят печеливша заявка.

Участието в уебинара е след предварителна регистрация на имейл office@baca.bg, на който желаещите да се включат трябва да изпратят име, позиция, фирма и имейл адрес. Срокът за регистрация е 13 февруари 2017 г.

Освен подробно ръководство за подготвяне на заявка за фестивала, организаторите обещават конкретни примери и възможност за задаване на въпроси.
Cannes Lions Festival of Creativity e едно от най-големите събития в областта на креативната индустрия. Тазгодишното издание на фестивала ще се проведе от 17 до 24 юни 2017 в Кан. Очаква се в него да вземат участие представители от над 90 страни от цял свят.
Повече за събитието на https://www.canneslions.com/

 

 реклама