HP представя технологии, осигуряващи добро обслужване на клиенти  5

Компанията участва на едно от водещите технологични изложения в Европа - EuroCIS 2012
по статията работи: Лиляна Бончева
HP представя технологии, осигуряващи добро обслужване на клиенти
Снимка: HP

HP представи набор от най-новите си решения на едно от водещите технологични изложения в Европа EuroCIS 2012. Те позволяват на търговците да предложат добро обслужване на клиентите си. Към HP се присъединиха и големи независими доставчици на софтуер (ISV), в т.ч. Online Software AG, Cegid и Micros, за да демонстрират как технологиите за POS-терминали и цифрова реклама (Digital Signage) могат да помогнат на търговците да създадат атрактивна среда в магазина и предлагат бъдещето на пазаруването днес. Intel също представи своите решения за управление и сигурност на щанда в качеството си на ключов технологичен партньор на HP.

На щанда на HP посетителите имаха възможност да се потопят в четири основни демонстрационни зони, където да научат повече за търговските решения и основните партньори на HP, да получат информация в тази сфера от експертите и софтуерните партньори на компанията. Зоните за демонстрация включваха:

Зона "Привличане и ангажиране". В тази демонстрационна зона търговците имаха възможност да научат повече за интерактивното портфолио за цифрова реклама на HP и основните решения за мобилност на компанията, които заедно позволяват на фирмите да подобрят значително скоростта, с която привличат и ангажират клиенти в магазина. Софтуерните партньори на HP - Online Software AG и Cegid - също предоставиха консултации по отношение на начина на прилагане.

Зона "Продажба и задържане". Посетителите на тази зона имаха възможност да научат повече за водещите POS приложения, използващи най-вече Micros и Cegid. Тези софтуерни партньори демонстрираха както традиционни POS системи и периферни устройства, така и възможности за разширяване на приложението им към мобилни устройства.

Зона "Свързване и запазване". В тази зона на щанда HP демонстрира решения и предостави консултации и поддръжка за това как е най-добре да се свърже дейността на търговците - от управление на веригата на доставки до системи за управление на инвентара в цялата инфраструктура на търговците.

Зона "Управление и сигурност". HP си партнира и с Intel като технологичен партньор за управление и сигурност, за да демонстрира интеграцията на технологията Intel® vPro™ в портфолиото си от решения за търговци, които позволяват изключително надеждни възможности за отдалечено управление и сигурност с цел по-добро управление на системите за цифрова реклама и POS.

"Визията на HP е да се даде възможност на търговците да реализират и предложат добро обслужване по един ефективен, управляем и сигурен начин с помощта на водещите технологии на HP в областта на POS и цифровата реклама. На нашия щанд демонстрирахме набор от технологии, разработени от HP, за да отговорят на специфичните изисквания на търговците и да предоставят поддръжка от специалисти и консултации на предприятията, които желаят да свържат цялата си инфраструктура, за да предоставят по-добро обслужване на клиентите", заяви Илия Тошев, Country Manager за България.

Търговските решения, изложени на щанда на HP, бяха 106,7 см (42-инчов) стенен мултитъч дисплей LD4220tm за цифрова реклама, All-in-One POS системата ap5000 , платформата HP rp5800, четците на баркодове на HP и таблета HP Slate 2 със софтуер, който позволява на търговците бързо и лесно да отговорят на предизвикателството на промяна на поведението на клиента в магазина.

Интерактивният LCD дисплей за цифрова реклама LD4220tm включва вграден "мултитъч" сензорен екран с атрактивен дизайн, идеален за привличане на внимание в публични пространства с голям човешки поток.

All-in-One POS системата ap5000 е първата сензорна система на HP, която позволява на търговците да я поставят лесно в съществуващата си търговска среда. All-in-One POS системата включва процесор, 38 см LCD монитор с интегриран резистивен сензорен екран, допълнителен четец на магнитни ленти и двуредов или 25,4 см (10-инчов) дисплей за клиенти.

В същото време, HP rp5800 е конфигуруема и гъвкава търговска платформа, подходяща за POS система, дисплей за цифрова реклама, гише или бек-офис работна станция.

HP представи своите баркод четци HP Presentation Barcode Scanner и HP Linear Barcode Scanner за лесно сканиране на мобилни и имейл баркодове като купони и талони за намаления.

Компанията демонстрира и мобилни решения за търговия с таблета HP Slate 2 с пълнофункционален Windows®, подобрена сензорна и безжична функционалност.

 За повече информация относно дейността на HP на изложението, посетете канала @HP_Retail в Twitter и групата "Retail Technology and Solutions" в LinkedIn.

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персоналните компютри, софтуера, услугите и ИТ инфраструктурите за решаване на проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com.

Microsoft Windows е регистрирана в САЩ запазена марка на Microsoft Corporation. AMD е запазена марка на Advanced Micro Devices, Inc. Intel и Intel Core са запазени марки на Intel Corporation в САЩ и други страни.

 реклама