HP изпреварва икономиката на мрежовата индустрия с Lifetime Warranty 2.0

Доживотната гаранция HP Lifetime Warranty помага на потребителите да намалят разходите чрез поддръжка навсякъде и по всяко време
по статията работи: Ралица Стоянова
HP изпреварва икономиката на мрежовата индустрия с Lifetime Warranty 2.0
Снимка: HP

HP обяви първото в индустрията предложение, което предоставя на мрежовите потребители денонощна поддръжка за три години без допълнителни разходи, предоставяйки им по този начин отдалечената поддръжка, от която имат нужда, навсякъде и по всяко време.

Новите условия на доживотната гаранция - HP Lifetime Warranty 2.0, надграждат съществуващата стандартна гаранция на компанията, като добавят поддръжка по телефон 24/7 за продукти HP FlexCampus, HP FlexBranch и продукти за малкия и среден бизнес в рамките на до три години — всичко това включено в продажната цена на посочените продукти.

"Мрежите днес изискват непрекъсната поддръжка, за да се избегнат сривове или прекъсвания,” каза Роб Ендерле, главен анализатор на Enderle Group. "Непрекъсваемостта в бизнеса е от критична важност и чрез Lifetime Warranty 2.0 HP първа добавя 24/7 телефонна поддръжка към съществуващата гаранция за подмяна на хардуер в рамките на следващия работен ден. HP е лидер в индустрията с подобрения за потребители, които искат да намалят разходите и да осигурят непрекъсната работа на мрежата.”, допълни още той.

HP Lifetime Warranty 2.0 също включва подмяна в рамките на следващия работен ден на хардуера включително вентилатори и захранвания, както и техническа поддръжка и безплатни софтуерни актуализации през целия период на употреба на продукта.

Допълнителни услуги за непрекъсваемост на работата

В допълнение на Lifetime Warranty 2.0, HP предлага и обширно портфолио от допълнителни услуги за потребителите, включващи:

  • HP Proactive Care – предотвратява прекъсванията и решава проблемите, преди те да възникнат.
  • HP design, validate and deploy services – услуги по разработка, валидиране и имплементиране, които предоставят на потребителите достъп до мрежови експерти, с помощта на които да определят правилното решение и бързо да го внедрят .

 "Организациите харчат милиони, за да поддържат мрежата си в работен режим,” посочи Бетани Майер, старши вицепрезидент и главен мениджър на Networking, HP. "Нашата Lifetime Warranty 2.0 е част от стратегията ни за подобряване на бюджетирането на потребителите – предлагайки им спокойствие чрез денонощна поддръжка заедно с намаляване на оперативните разходи.”

HP Lifetime Warranty 2.0 увеличава също така стойността на предложенията, които търговските партньори предоставят на своите клиенти, като им дава възможност и да продават допълнителни продукти и услуги, които да ускорят растежа и доходността.

"Подобренията в HP Lifetime Warranty 2.0 ни дават още една възможност да предложим повече ползи на нашите клиенти,” каза Джон Баркър, президент на Versatile Communications. "Нашите потребители винаги търсят нови и рентабилни начини да подобрят поддръжката на инфраструктурата си, а Lifetime Warranty 2.0 provides е именно такъв начин.", сподели още той.

Цени и наличност

HP Lifetime Warranty 2.0 се предлага в цял свят без допълнително заплащане за продукти HP FlexCampus, HP FlexBranch и малки бизнес продукти. Денонощна поддръжка в рамките на до три години е включена в продажната цена на посочените продукти.

 

 реклама