H&M беше домакин на ексклузивно VIP събитие в първия си магазин в България  8

Над 1000 любители на марката се насладиха на фантастичен шопинг и страхотна музика в двуетажния магазин на площ 2400 кв.м. в The Mall в София
по статията работи: Лиляна Бончева
H&M беше домакин на ексклузивно VIP събитие в първия си магазин в България

Първият български магазин на H&M събра знаменитости, артисти, стилисти, музиканти и светски личности на модно VIP парти. Над 1000 любители на H&M се насладиха на фантастичен шопинг и страхотна музика в двуетажния магазин на площ 2400 кв.м. в THE MALL в София.

Вълнението около откриването на първия магазин на H&M в България достигна своята връхна точка в четвъртък вечер. Навръх 8-и март модната марка събра множество знаменитости, които имаха удоволствието първи да видят и пазаруват артикули от модната колекция в магазина на H&M. Всички искаха да бъдат част от емоцията, която H&M създаде.

Калин Врачански, Галена, Орлин Павлов, Сантра и Алекс Раева бяха сред бляскавите звезди, които взеха участие в ексклузивния шопинг по време на VIP събитието. По червения килим минаха всички модни светски личности, сред които и Рут Колева, DJ Marten Roberto и Саня Борисова, облечени в дрехи от последната колекция на H&M.

Шопинг вълната беше подкрепена от изпълнения на живо от DJ Hot Toddy, създател на английската електро банда Crazy P, и българския диджей Ilko.

H&M беше домакин на специалното VIP събитие само два дни преди официалното прерязване на лентата на първия магазин на 10 март от 11 часа в THE MALL на бул. "Цариградско шосе” №115.

 реклама