Go Gold: ексклузивна капсулна спортна колекция

Колекцията Go Gold дава шанс на клиентите ни да изглеждат като олимпийци
по статията работи: Данаил Казаков
Go Gold: ексклузивна капсулна спортна колекция

"H&M Sport" създаде специална капсулна колекция, вдъхновена от шведските олимпийски екипи, за да отбележи появата на облеклата, разработени от H&M в сътрудничество с шведския национален отбор за Зимната олимпиада в Сочи през 2014 г. Колекцията включва функционални спортни облекла и ежедневни модели, които са идеални за напластяване. Някои модели от колекцията са тествани от спортистите от шведския олимпийски отбор.

Основен приоритет на облеклата е функционалността – такива са леките пухени якета, които се опаковат лесно, дишащите якета за бягане и бързосъхнещите допълнителни вътрешни якета-подплати. Колекцията също така включва дамско двулицево пухено яке със заоблен силует и мъжко класическо пилотско яке в съвременен спортен пухен вариант. Предлагат се и аксесоари като кецове, раници и слънчеви очила.

"Колекцията "Go Gold" дава шанс на клиентите ни да изглеждат като олимпийци, защото дрехите от нея са вдъхновени от екипите, създадени от H&M в сътрудничество с шведския олимпийски отбор. Моделите не само са функционални, но и модерни – това е идеалната колекция за зимни спортове", споделя главният дизайнер на H&M Ан-Софи Йохансон.

"Спортистите от шведския олимпийски отбор са наистина развълнувани от екипите на H&M за Сочи 2014 – както заради функционалността им, така и заради техния стил. Страхотно е да споделим олимпийския дух с феновете чрез колекцията "Go Gold" на "H&aSport" и да дадем своя принос за разработването на дизайна на моделите", казва шведската плувкиня и олимпийска медалистка Терезе Алсхамар.

 реклама