Globul ще предложи таблета Samsung Galaxy Tab 7.7

Устройството работи с операционната система Android 3.2 Honeycomb
по статията работи: Нели Минчева
Globul ще предложи таблета Samsung Galaxy Tab 7.7
Снимка: Samsung

GLOBUL ще предложи дългоочаквания таблет Samsung Galaxy Tab 7.7 в началото на март.

Samsung Galaxy Tab 7.7 е първият таблет със SUPER AMOLED Plus капацитивен тъчскрийн дисплей и притежава двуядрен процесор, 1 GB RАМ, 16 GB вградена памет и слот за карта памет.

Устройството работи с операционната система Android 3.2 Honeycomb и предлага вграден 3G модем и A-GPS, както и Wi-Fi и Bluetooth свързаност. Също така, Samsung Galaxy Tab 7.7 дава възможност и за провеждане на гласови телефонни и видео разговори.

Samsung Galaxy Tab 7.7 ще се предлага в магазините на GLOBUL и Germanos на цена от 49,90 лв. на месец или 1 199 лв. в брой с абонаментна програма за мобилен интернет GLOBUL GоWeb Unlimited 1000 с промоционална месечна такса от 5 лв., както и с всички останали абонаменти програми GLOBUL GоWeb Unlimited.

Всички цени са с включен ДДС.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на септември 2011 г. GLOBUL има 4,2 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 92,10% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2,200 специалисти. Към края на септември 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,4 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 реклама