Globul ще подкрепи летния фестивал за електронна музика Solar Summer Festival 2012

Операторът организира и специална промоция, в която ще бъдат раздадени 50 покани за двама за Solar Summer Festival
по статията работи: Елица Елефтерова
Globul ще подкрепи летния фестивал за електронна музика Solar Summer Festival 2012
Снимка: Globul

GLOBUL ще подкрепи летния фестивал за електронна музика Solar Summer Festival 2012, който ще се проведе на 27 и 28 юли в Несебър. Гости на тазгодишното издание ще бъдат световните звезди David Guetta и DJ Tiesto.

Французинът David Guetta ще застане зад пулта на стадиона в Несебър на 27-ми юли. Това е първото посещение на популярния изпълнител в България. Guetta, когото наричат "диджей №1 в света”, е двукратен носител на "Грами”, и има продадени над 5 милиона копия албуми. Сред най-известните му хитове, покорили световните класации, са The World is Mine, Without You feat. Usher, When Loves Takes Over, Sweat feat. Snoop Dogg и др.

Изпълнението на световноизвестния диджей Tiesto ще бъде на 28-ми юли. През последните три години холандецът е сред специалните гости на фестивала, като сетовете му традиционно събират хиляди фенове на електронната музика. По повод предстоящото лятно събитие, GLOBUL организира и специална промоция, в която ще бъдат раздадени 50 покани за двама за Solar Summer Festival.

Промоцията е валидна за всички настоящи абонати на оператора, които са сключили своя договор преди 15-ти март 2012 г. и които се регистрират на www.globul.bg до 17:00 ч. на 10-ти юли. Победителите ще бъдат изтеглени чрез жребий, като имената им ще бъдат обявени на уебсайта на компанията на 12-ти юли 2012 г. Пълна информация за условията на промоцията е достъпна на www.globul.bg.

Solar Summer Festival е най-големият фестивал за електронна музика у нас, като тази година очакванията са той да привлече над 20 000 фена от България и съседните държави. Билетите за фестивала вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg и в магазините на GLOBUL и GERMANOS в страната.

 реклама