Globul ще дари 50 000 лв. за нуждите на пострадалите от наводненията

GLOBUL информира, че няма съоръжения на компанията, повредени от наводненията
по статията работи: Данаил Казаков
Globul ще дари 50 000 лв. за нуждите на пострадалите от наводненията

GLOBUL ще дари 50 000 лв. за нуждите на пострадалите от наводненията в сраната, като средствата ще бъдат преведени по дарителската сметка, открита от Българския червен кръст.

"Екипът на GLOBUL изказва своите съболезнования на семействата и близките на загиналите. Не можем да останем безучастни пред подобна трагедия и считаме за свой дълг да помогнем на пострадалите. Това е част от философията ни като хора и като компания и се надяваме да помогнем за облекчаването на тяхното страдание", коментира главният изпълнителен директор на GLOBUL Стайн-Ерик Велан.

 

GLOBUL информира, че няма съоръжения на компанията, повредени от наводненията, а всички временни затруднения в ползването на услугите на GLOBUL, породени от спирането на електрическото захранване в засегнатите райони, са отстранени от екипи на компанията.

 

 

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Към края на март 2014 г. GLOBUL има 4 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 96,14% от населението на страната. От 1 август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и Азия и има над 170 милиона абонати.

 реклама