Globul с нова услуга за корпоративни клиенти GO!Enterprise Office

Тя предоставя бърз и сигурен мобилен достъп до фирмена информация през смартфон или таблет
по статията работи: Теодора Пенева
Globul с нова услуга за корпоративни клиенти GO!Enterprise Office
Снимка: Globul

GLOBUL пръв на българския пазар предлага на своите корпоративни клиенти услугата GO!Enterprise Office, която предоставя бърз и сигурен мобилен достъп до фирмена информация през смартфон или таблет.

Потребителите на новата услуга получават директен достъп до служебната си електронна поща през мобилно приложение и възможност лесно да синхронизират своите контакти, задачи и бележки. Приложението осигурява и връзка с файловата система на компанията, благодарение на което служителите имат достъп до корпоративни файлове и папки през своите мобилни устройства. Освен това, потребителите на GO!Enterprise Office имат възможност да общуват във вътрешно-фирмена социална мрежа, която позволява обмен на информация и координиране на отделните екипи.

GO!Enterprise Office гарантира пълна сигурност и конфиденциалност на корпоративните данни, които служителите могат да преглеждат и управляват само през мобилното приложение след въвеждане на персонална парола. Клиентите на услугата имат възможност също така да контролират достъпа на служителите до съответната фирмена информация.

Услугата GO!Enterprise Office е достъпна за всички фирми с email сървър MS Exchange или Lotus Domino и за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android или Windows Phone. Желаещите да ползват услугата могат да изтеглят софтуера GO!Enterprise Server от уебсайта на GLOBUL и да го инсталират на фирмения си еmail сървър. Освен това е необходимо на мобилните устройства на служителите да бъде инсталирано приложението GO!Enterprise, което е налично в съответния магазин за приложения. За да активират GO!Enterprise Office, бизнес клиентите на GLOBUL трябва да се свържат с обслужващия ги търговски представител и да посочат мобилните номера на служителите, които ще се възползват от нея.

GLOBUL предлага GO!Enterprise Office при промоционален месечен абонамент от 6 лв. без ДДС за всички, които активират услугата до 30-ти септември 2012 г. При желание и заявка от страна на клиента, GLOBUL осигурява  и допълнителни услуги като инсталиране и конфигуриране на GO!Enterprise Server, техническа консултация, обучение на администраторите и постоянна поддръжка на фирмената система.

"GO!Enterprise Office е поредната иновативна услуга, която GLOBUL предлага на пазара с цел да разшири своето портфолио от продукти и да предостави на клиентите си високотехнологични решения, които улесняват бизнес комуникацията и подобряват ефективността на работните процеси.” – коментира г-жа Петя Златева, директор "Продукти и услуги” в GLOBUL.

 реклама