Globul с нова програма за мобилен интернет GoWeb Start

Тя включва 500 MB на максимална скорост с месечен абонамент от 5,90 лв.
по статията работи: Лиляна Бончева
Globul с нова програма за мобилен интернет GoWeb Start
Снимка: Globul

Всички клиенти на GLOBUL могат да се възползват от новата абонаментна програма GoWeb Start, която предлага бърз интернет достъп през мрежата на оператора чрез преносим компютър. Този тарифен план е изключително подходящ и за потребителите на таблети.

Новата програма включва 500 MB на максимална скорост с месечен абонамент от само 5,90 лв. След изчерпването на включените MB, абонатите на GoWeb Start ползват неограничен обем трафик за мобилен интернет със скорост до 64 kbps. 

Настоящите клиенти на GLOBUL, които се абонират за програма GoWeb Start, могат да получат и напълно безплатен 3G модем. Офертата е валидна за съществуващи абонати на оператора от над шест месеца, като всички останали клиенти могат да закупят устройството на преференциална цена от 19 лв.

Абонаментната програма за мобилен интернет GoWeb Start е валидна за нови абонати на GLOBUL при подписване на двугодишен договор за програмата, както и за настоящи клиенти на оператора, които подновят своя договор по условията на програма ЗАЕДНО.

Детайлна информация за условията на абонаментна програма GoWeb Start е достъпна на www.globul.bg 

Всички цени са с включен ДДС.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на декември 2011 г. GLOBUL има 4,3 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 92,95% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2 300 специалисти. Към края на 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,5 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 

 реклама