Globul с нов предплатен GoWeb пакет и промоция с двойно повече включени MB

Стартовият пакет е в комплект с 3G интернет модем и е с цена 65 лв. с ДДС
по статията работи: Нели Минчева
Globul с нов предплатен GoWeb пакет и промоция с двойно повече включени MB
Снимка: Globul

Потребителите на предплатената мобилна интернет услуга вече могат да се възползват от нов стартов GoWeb пакет за данни, който включва 512 MB с валидност 30 дни и 3 лв. първоначален кредит. Стартовият пакет е в комплект с 3G интернет модем и е с цена 65 лв. с ДДС.

Както новият, така и съществуващите пакети GoWeb се предлагат при промоционални условия с двойно повече включени MB. Така потребителите на съществуващия и новия предплатен пакет GoWeb 512 MB ще разполагат с 1024 MB с валидност съответно 20 и 30 дни. В периода на промоцията пакетите GoWeb 1024 и 2048 MB ще включват съответно 2048 MB и 4096 MB с валидност 90 дни.

Промоцията е валидна еднократно при активиране на един от четирите стартови предплатени GoWeb пакета за мобилен интернет с първа интернет сесия до 31-ви януари 2012 г.

След изчерпването на включените MB в стартовия пакет, клиентите могат да презареждат неограничено с допълнителни пакети за данни на цени, започващи от 9,90 лв., чрез безплатен SMS със съответния код за активация до кратък номер 125. Добавянето на нов допълнителен GoWeb пакет с включени МВ удължава срока на наличния, а остатъкът от неизползвани MB се натрупва.

Подробна информация за пакетите GoWeb е публикувана на официалната интернет страница на компанията www.globul.bg.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на юни 2011 г. GLOBUL има над 4 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 90,83% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2,200 специалисти. Към края на юни 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,3 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 реклама