Globul с електронна книжарница и мобилно приложение за книги

Благодарение на GLOBUL Books, потребителите имат възможност бързо и лесно да свалят и четат електронни книги на различни устройства
по статията работи: Петя Бързилска
Globul с електронна книжарница и мобилно приложение за книги
Снимка: sxc.hu

Globul предоставя на любителите на четенето възможност да  купуват и четат най-актуалните и любими книги благодарение на новата услуга GLOBUL Books. От днес операторът стартира електронна книжарница с богат каталог от български и чуждестранни заглавия, достъпна онлайн на www.globulbooks.com, както и мобилно приложение за четене на книги за устройства с операционна система iOS и Android.

В интернет книжарницата www.globulbooks.com, клиентите ще открият голямо разнообразие от нови и класически произведения в различни жанрове – наука, образование, художествена литература, детски книги, специализирани издания, както и най-новите заглавия на книжния пазар. Цената на електронните книги в онлайн книжарницата GLOBUL Books е по-ниска от тази на печатните, като освен платени, в нея се предлагат и безплатни издания. Така, читателите могат не само да спестят време и средства, но и ценни ресурси на околната среда.

Благодарение на GLOBUL Books, потребителите имат възможност бързо и лесно да свалят и четат електронни книги на различни устройства – смартфон, таблет, електронен четец или компютър. За целта е необходимо да се регистрират в електронната книжарница на адрес www.globulbooks.com и да изтеглят безплатното приложение GLOBUL Books от App Store или Google Play. Неговият удобен интерфейс позволява на читателите да създадат своя онлайн библиотека, да добавят коментари и бележки, да ги синхронизират на устройствата си, както и да споделят мнение за дадена книга или части от нея в социалните мрежи Facebook и Twitter.

Клиентите на GLOBUL могат да заплатят за избраните от тях електронни книги директно чрез месечната си сметка или от наличния кредит по предплатената си карта. За улеснение потребителите на онлайн книжарницата GLOBUL Books могат да плащат и чрез кредитна/дебитна карта, както и чрез ePay.bg и PayPal.

 реклама