Globul раздаде 50 билета за Solar Summer Festival 2012

Само за месец в рамките на промоцията бяха отчетени над 16 400 регистрации
по статията работи: Елица Елефтерова
Globul раздаде 50 билета за Solar Summer Festival 2012
Снимка: sxc.hu

Общо 50 клиенти на GLOBUL спечелиха покани за двама за Solar Summer Festival 2012 в специална промоция, която операторът организира като част от подкрепата си за предстоящия фестивал за електронна музика. 

В промоцията имаха възможност да участват всички настоящи абонати на GLOBUL, които са сключили своя договор преди 15-ти март 2012 г. и са се регистрирали за участие на www.globul.bg до 17:00 ч. на 10-ти юли. Само за месец в рамките на промоцията бяха отчетени над 16 400 регистрации. Имената на победителите бяха изтеглени чрез жребий измежду всички регистрирани потребители, отговарящи на условията за участие.

 Печелившите ще имат възможност да гледат на живо сетовете на мегазвездите David Guetta и DJ Tiesto, които са гости на тазгодишното издание на Solar Summer Festival. Популярният фестивал за електронна музика ще се проведе на 27 и 28 юли на градския стадион в Несебър. Французинът David Guettaще застане зад пулта на 27-ми юли (петък), а изпълнението на световноизвестния холандски диджей Tiesto ще бъде на 28-ми юли (събота). 

Solar Summer Festival е най-големият фестивал за електронна музика у нас, като тази година очакванията са той да привлече над 20 000 фена от България и съседните държави. Билетите са фестивала вече са в продажба и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg и в магазините на GLOBUL иGERMANOS в страната.

 

 реклама