Globul раздава десет билета за мача "Манчестър Юнайтед" - "Астън Вила"

Двубоят ще се проведе на стадион "Олд Трафорд" на 22 април
по статията работи: Теодора Пенева
Globul раздава десет билета за мача "Манчестър Юнайтед" - "Астън Вила"
Снимка: Globul

Globul ще зарадва българските привърженици на "Манчестър Юнайтед” с нова възможност да спечелят билети за домакински мач на любимия си отбор и оригинални фен-артикули на клуба. Двубоят срещу "Астън Вила" от Английската Висша лига ще се състои на 22 април на стадион "Олд Трафорд".

Всички желаещи ще могат да се включат в играта "Викай за Манчестър Юнайтед и стани 12-ия играч” по време на поредица от събития, които ще се проведат от 9 март до 5 април в София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Велико Търново, както и онлайн на сайта Shout.globul.bg, който също ще бъде активен от 9 март. Участниците в играта ще трябва да докажат, че са истински фенове и да помогнат на "червените дяволи" да вкарат гол на виртуалния терен като викат в тяхна подкрепа. При игра на живо, състезанието по "надвикване" ще се състои между два отбора от до трима души, а в интернет участниците ще играят срещу компютъра, използвайки компютърна мишка.

Победителите  във виртуалните двубои ще имат шанс да спечелят билет за мача "Манчестър Юнайтед" – "Астън Вила" с осигурени самолетен билет и нощувка в хотел. В томболата за голямата награда ще бъдат включени всички участници - настоящи клиенти на Globul, които са подписали абонаментен договор или са се регистрирали като потребители на предплатени услуги до 1 март включително. Десетимата късметлии ще бъдат уведомени с телефонно обаждане, а списък с техните имена ще бъде публикуван на официалния уебсайт на Globul.  

Победителите от състезанията на живо в страната също ще могат да се включат в томболата за голямата награда и ще получат на място оригинален аксесоар на "Манчестър Юнайтед".

 реклама