Globul пръв ще предложи смартфона Sony Xperia U в България

Цената му ще бъде 12,90 лв. на месец с абонаментната програма Globul United с месечна такса от 49,90 лв
по статията работи: Елица Елефтерова
Globul пръв ще предложи смартфона Sony Xperia U в България
Снимка: Sony

Globul пръв ще предложи на българския пазар достъпния смартфон Sony Xperia U на цена от 12,90 лв. на месец с абонаментната програма Globul United с месечна такса от 49,90 лв.

Sony Xperia U работи с двуядрен 1 GHz процесор и операционна система Android. Отличава се с 3,5-инчов капацитивен тъчскрийн със защитено от надраскване стъкло и високо качество на изображението, благодарение на Mobile BRAVIA Engine.

С потребителския интерфейс Timescape, потребителите на Sony Xperia U разполагат с бърз, лесен и удобен достъп социалните мрежи, предпочитаните функции на смартфона и до мобилно съдържание. Устройството естествено предлага и A-GPS, Bluetooth и Wi-Fi свързаност, FM радио с RDS и има4 GB вградена памет.

С помощта на интегрираните в музикалния плейър xLoud и звуковата технология 3D surround sound на Sony, потребителите могат да се наслаждават на безупречно и мощно аудио изживяване. В допълнение идва и 5MP камера с бързи възможности за заснемане, LED-светкавица, HD видео запис и технологии на Sony за 2D и 3D панорамни снимки.

Globul ще предложи Sony Xperia U в черен и бял цвят, заедно с допълнителни розови и жълти сменяеми капачета за основата на смартфона, включени в комплекта, във всички свои магазини, както и в магазините на GERMANOS и официалните си партньори от 20 юни 2012 г.

 

 реклама