Globul пръв ще предложи HTC One S на българския пазар

Устройството работи с двуядрен 1.7 GHz процесор и операционна система Android 4.0
по статията работи: Петър Чернев
Globul пръв ще предложи HTC One S на българския пазар
Снимка: Globul

 GLOBUL пръв ще предложи на българския пазар дългоочаквания смартфон HTC One S.        

Устройството работи с двуядрен 1.7 GHz процесор и операционна система Android 4.0 и притежава 4,3-инчов Super AMOLED капацитивен тъчскрийн с 16 милиона цвята, 8-мегапикселова камера с автофокус, LED-светкавица и възможност за едновременно заснемане на видео и снимки с висока дефиниция, както и HDMI-изход за възпроизвеждане на съдържание на телевизор.        

Вградената система Beats Audio осигурява изключително качество на звука при възпроизвеждане на музика, филми и игри, а благодарение на последната версия на потребителския интерфейс HTC Sense, потребителите разполагат с бърз, лесен и удобен достъп до предпочитаните функции,  мобилно съдържание и социални мрежи. HTC One S предлага още A-GPS, Bluetooth и Wi-Fi свързаност и FM радио с RDS и има 16 GB вградена памет.        

GLOBUL ще предложи HTC One S в черен и сив цвят във всички свои магазини както и магазините на GERMANOS официалните си партньори от 12 юни 2012 г. на цена от 29,90 лв. на месец с абонаментната програма GLOBUL United с месечна такса от 49,90 лв.

 реклама