Globul пръв предлага Sony Xperia Tablet Z в бял цвят

Това е най-тънкият 10-инчов таблет на пазара
по статията работи: Петя Бързилска
Globul пръв предлага Sony Xperia Tablet Z в бял цвят
Снимка: Globul

Globul е първият оператор, който ще предложи на българския пазар хитовия таблет Sony Xperia Tablet Z в бял цвят. Таблетът ще е наличен от 29-ти май във всички магазини на Globul, Germanos и официалните партньори в страната на цена от 999 лв. с ДДС с абонаментна програма GLOBUL GoWeb Unlimited.

Xperia Tablet Z впечатлява със стилния си и елегантен OmniBalance дизайн, както и с компактните си размери. Това е най-тънкият 10-инчов таблет на пазара, който тежи едва 495 гр. Устройството притежава високи степени на водо- и прахоустойчивост (IP55 и IP57), които гарантират неговата здравина и отлично качество на работа при всякакви условия.

Sony Xperia Tablet Z е оборудван с четириядрен Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro процесор и операционна система Android 4.1 (Jelly Bean). Впечатляващият 10.1" HD WUXGA дисплей, работещ с Mobile BRAVIA Engine 2, осигурява изключително качество и яркост на изображението за още по-вълнуващо визуално изживяване. Таблетът разполага с 8-мегапикселова камера, оборудвана с Exmor R for mobile сензор, автофокус и дигитална стабилизация на изображението, както и с 2-мегапикселова HD предна камера за заснемане на изображения с най-добро качество. Xperia Tablet Z включва също така STAMINA режим на батерията, който може значително да увеличи времето за работа на устройството в режим на готовност.

 Sony Xperia Tablet Z осигурява разнообразни възможности за връзка, сред които Wi-Fi, A-GPS, DLNA, HDMI и NFC свързаност, която позволява споделянето на съдържание само чрез допир на устройствата с функцията "One touch”. Благодарение на звуковата технология S-Force Front Surround 3D и режима Clear Audio+ на Sony, потребителите могат да се наслаждават на безупречен звук и на изключително аудио изживяване. Устройството разполага също така с 16 GB вградена памет, с възможност за разширение до 64 GB с допълнителна microSD карта.

 реклама