Globul пръв предлага Samsung Galaxy S Advance и Galaxy Ace II  2

Първиятще се продава на цена 21,90 лв., а вторият - на цена 15,90 лв. на месец, с договор за абонаментна програма на оператора
по статията работи: Лиляна Бончева
Globul пръв предлага Samsung Galaxy S Advance и Galaxy Ace II
Снимка: Globul

Globul пръв ще предложи на българския пазар двата нови модела Samsung Galaxy S Advance и Samsung Galaxy Ace II.

Samsung Galaxy S Advance привлича вниманието със своя предизвикателен дизайн с извито предпазно стъкло на 4-инчовия капацитивен Super AMOLED тъчскрийн с 16 милиона цвята, но и с функционалностите, които предлага. Устройството работи с двуядрен 1 GHz процесор и операционната система Android и притежава 5-мегапикселова камера с автофокус и LED-светкавица, Bluetooth и Wi-Fi свързаност, както и A-GPS. 

Globul  предлага Samsung Galaxy S Advance на цена от 21,90 лв. на месец с абонаментната програма Globul  United с месечна такса от 49,90 лв.

Премиерата на Samsung Galaxy Ace II в България също ще бъде в магазините на Globul , Germanos и официалните партньори. Samsung Galaxy Ace II притежава 3,8-инчов капацитивен тъчскрийн, 5-мегапикселова камера, 4 GB вградена памет с възможност за разширение до 32 GB с допълнителна microSD-карта и, разбира се, предлага задължителните Wi-Fi и Bluetooth свързаност, A-GPS и FM радио с RDS.

 

 

Globul  предлага Samsung Galaxy Ace II на цена от 15,90 лв. на месец с договор за абонаментната програма Globul United с месечна такса 49,90 лв.

Globul e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на 2011 г. Globul има 4,3 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 92,95% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2 300 специалисти. Към края на 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,5 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 

 реклама