Globul предлага нов смартфон под собствена марка – Globul Q3

Смартфонът се отличава със стилен дизайн, компактни размери и тегло от само 100 грама
по статията работи: Нели Минчева
Globul предлага нов смартфон под собствена марка – Globul Q3
Снимка: Globul

GLOBUL Q3 е най-новото атрактивно предложение в линията достъпни смартфони, които операторът предлага под собствената си марка на българския пазар.

GLOBUL Q3 работи с операционна система Android 2.2 и притежава 2.8-инчов чувствителен на допир капацитивен дисплей, 3,2-мегапикселова камера, Wi-Fi, 3G и Bluetooth свързаност, както и A-GPS навигация. Устройството разполага също така с FM радио, MP3 плейър, дигитален компас и слот за допълнителна карта памет microSD до 32 GB. GLOBUL Q3 се предлага с безплатна карта с 2 GB памет, включена в комплекта.

Смартфонът се отличава със стилен дизайн, компактни размери и тегло от само 100 грама, което го прави изключително удобен за работа.

GLOBUL Q3 се предлага с доживотна гаранция в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори само за 50 стотинки на месец с ДДС при сключване на нов двугодишен договор за абонаментна програма GLOBUL Web&Talk Ultra. Офертата е валидна за настоящи абонати на оператора.

До момента GLOBUL представи на пазара четири смартфона под собствената си търговска марка - GLOBUL Q1, GLOBUL Q1 Second Edition, GLOBUL Move и GLOBUL Z3, като моделите се радват на голям потребителски интерес благодарение на своята функционалност и достъпни цени.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на септември 2011 г. GLOBUL има 4,2 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 92,10% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2200 специалисти. Към края на септември 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,4 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 реклама