Globul предлага ексклузивно новия смартфон Sony Xperia Miro

Устройството работи с Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) и разполага с 3,5-инчов капацитивен тъчскрийн
по статията работи: Петър Чернев
Globul предлага ексклузивно новия смартфон Sony Xperia Miro
Снимка: Globul

GLOBUL предлага ексклузивно на българския пазар елегантния Sony Xperia miro, който ще зарадва всички любители на функционалните смартфони на достъпни цени.

Устройството работи с Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) и разполага с 3,5-инчов капацитивен тъчскрийн, изработен от устойчиво на надраскване стъкло. Неговата 5-мегапикселова камера с LED-светкавица и автофокус позволява запис на видео, а предната VGA камера дава възможност за провеждане на видеоразговори.

Sony Xperia miro е напълно интегриран с Facebook, което позволява на потребителите да споделят лесно и удобно, както и да следят новините от социалната мрежа във всеки момент чрез специална светлинна сигнализация. Освен това, смартфонът разполага с Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth и DLNA-свързаност и с възможност за създаване на собствен хотспот за безжичен достъп до интернет.

Благодарение на вградената аудио технология xLoud на Sony, потребителите на Sony Xperia miro могат да се наслаждават на кристално ясен звук. Устройството разполага с 4 GB вградена памет и слот за microSD-карта с до 32 GB допълнителна памет.

Sony Xperia miro ще се предлага във всички магазини на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори oт 22 октомври на цена от 7,90 лв. на месец с абонаментната програма GLOBUL United с месечна такса 49,90 лв.  Моделът ще бъде наличен в бял и черен цвят.

 реклама