Globul предлага ексклузивно 3G и Wi-Fi устройството Huawei e355

Благодарение на своите 3G и Wi-Fi функционалности, Huawei E355 позволява едновременно свързване към интернет на до пет устройства
по статията работи: Ралица Стоянова
Globul предлага ексклузивно 3G и Wi-Fi устройството Huawei e355
Снимка: Globul

Globul предлага за пръв път на българския пазар революционното устройство Huawei E355, което съчетава 3G модем и Wi-Fi рутер в един USB стик.

Благодарение на своите 3G и Wi-Fi функционалности, Huawei E355 позволява едновременно свързване към интернет на до пет устройства и поддържа скорост за пренос на данни до 21.6 Mbps. Освен към компютър, устройството може да бъде включено и към автомобил чрез допълнителния 12-волтов USB адаптер, който Globul предлага безплатно в комплекта. По този начин превозното средство също може да се превърне в Wi-Fi хотспот.

С Huawei E355, абонатите на GLOBUL имат безжичен Wi-Fi достъп до мобилния интернет на оператора едновременно от своя смартфон, таблет, игрална конзола и лаптоп в движение, а вграденият слот за micro SD карта им дава възможност да се възползват от свой личен "облак” с данни.

Huawei E355 се предлага на цени от 10 лв. с абонаментните програми за мобилен интернет Globul GoWeb Unlimited. При закупуване на 3G и Wi-Fi устройството, частните и корпоративните клиенти на Globul могат да се възползват от промоционални месечни такси за абониране към тарифите GLOBUL GoWeb Unlimited 5000 и Globul GoWeb Unlimited 10 000.

Подробна информация за цените и промоционалните оферти на Globul при покупка на устройството Huawei E355 е достъпна на интернет страницата на компанията www.globul.bg. 

 

 реклама