Globul подкрепя фестивала Mediamixx 2012

Освен традиционната конгресна платформа, за пръв път тази година програмата на форума включва Фестивал за награди за български телевизионни сериал
по статията работи: Петър Чернев
Globul подкрепя фестивала Mediamixx 2012
Снимка: Globul

GLOBUL е партньор на осемнадесетото издание на международния медиен форум Mediamixx 2012, който ще се проведе в Албена от 10 до 13 юни.

Освен традиционната конгресна платформа, за пръв път тази година програмата на форума включва Фестивал за награди за български телевизионни сериал. Наградата от публиката ще бъде определена чрез SMS и онлайн гласуване в категориите любим български сериал, любима актриса и любим актьор от български сериал.

Желаещите да участват в гласуването могат да го направят безплатно на интернет страницата www.serialite.bg след еднократна регистрация директно в сайта или чрез изпращане на SMS на кратък номер 153. След като направи своя избор в съответната категория, потребителите трябва да потвърдят своя вот в сайта като въведат своя мобилен номер и PIN код, който ще получат чрез SMS на посочения номер.

Освен да гласуват, потребителите на сайта могат да се присъединят към онлайн фен-клуб на българските сериали, който им дава възможност да участват в специална викторина и да се състезават за много награди от GLOBUL и Mediamixx 2012. Всяка седмица участниците могат да спечелят iPhone 4S или ВИП пропуск за Mediamixx 2012, а голямата награда е iPad 2. Членовете на клуба ще имат и невероятния шанс да участват в онлайн кастинг за роля в български сериал, както и да се забавляват със специалните игри и мултимедийно съдържание на сайта.

Цената на дневния абонамент за фен-клуба е 60 стотинки с ДДС като първите 24 часа са безплатни. Абонаментът може да бъде прекратен по всяко време с изпращане наSMS с текст STOP на номер 153.

 реклама