Globul подкрепя инициативата „зелена олимпиада“ на Академика. бг

Инициативата ще обхване ученици от цялата страна
по статията работи: Петър Чернев
Globul подкрепя инициативата „зелена олимпиада“ на Академика. бг
Снимка: Globul

 GLOBUL е партньор на организираната от образователния портал Академика БГ "Зелена олимпиада". Инициативата ще обхване ученици от цялата страна, а целта й е да обогати техните знания за опазване на околната среда и да спомогне за изграждане на екологична култура у подрастващите.

Кампанията ще се проведе в периода 9 октомври – 10 декември под патронажа на министъра на  околната среда и водите Нона Караджова. В надпреварата могат да се включат всички ученици от първи до дванадесети клас, които ще се състезават в три възрастови групи – начален, среден и горен курс. Желаещите да участват трябва да се регистрират на сайта http://zelenaolimpiada.bg/ и да попълнят онлайн тест с десет въпроса на еко тематика.

GLOBUL ще награди победителите във всяка възрастова категория. Шампионът при най-малките ще спечели плейър iPod Nano, а победителите в средната и горна възрастова група ще получат съответно смартфон GLOBUL Touch и таблет Samsung Galaxy Tab 2 10.1. Награди са предвидени и за участниците на второ и трето място.

GLOBUL подкрепя инициативата "Зелена олимпиада" в рамките на своята дългосрочна стратегия за екологична устойчивост GLOBUL Green. Благодарение на постиженията си в тази област, наскоро компанията бе отличена с приз "Зелен бизнес” от Министерството на околната среда и водите.

 реклама