Globul подкрепя Мартин Чой през състезателен сезон 2012

През този сезон Чой защитава забележителния си хеттрик от титли в клас SST 1000, извоювани през миналата година
по статията работи: Ралица Стоянова
Globul подкрепя Мартин Чой през състезателен сезон 2012
Снимка: Globul

Globul ще подкрепи звездата на българския мотоциклетизъм Мартин Чой и екипа на Globul Racing Team по време на цялата състезателна 2012 година. През този сезон Чой защитава забележителния си хеттрик от титли в клас SST 1000, извоювани през миналата година – на България, на Европа и на Източна Европа. Мартин вече започна с второ място в Словакия участието си в Европейския шампионат "Алпе Адрия”, а на 20 май на пистата в Долна Митрополия край Плевен ще кара в първи кръг от Националния шампионат.   

И през този сезон асът на Globul Racing Team се състезава с мотоциклет BMV S 1000 RR, който е изцяло реновиран и с нова цветова схема. Като част от споразумението за партньорство, запазената марка на GLOBUL присъства върху мотоциклетите и екипите на състезателите – Мартин Чой и съотборника му Михаил Иванов. В рамките на патньорството си с Globul, Чой участва също така в рекламни кампании и други инициативи на оператора.

По повод новия сезон, главният търговски директор на Globul г-н Николаос Хумис подари на популярния пистов пилот мобилен апарат Nokia Lumia 710 с пожелание за успех в предстоящите състезания.

"За нас е чест да си партнираме с един от най-успешните български състезатели по мотоциклетизъм на писта - Мартин Чой, който през последните години постигна забележителни резултати. Уверени сме във високия професионализъм и талант на Мартин, и пожелаваме на Globul Racing Team много нови победи през този сезон.” – заяви г-н Хумис.

"Благодарен съм на Globul за подкрепата и ползотворното ни сътрудничество, което е стимул за мен и за отбора да продължим напред. Горди сме, че компания като Globul застана зад нас и ни подкрепи, защото това е начин да се подпомогне развитието на мотоциклетния спорт в България като цяло.” – коментира Мартин Чой.

Партньорството между Globul и Мартин Чой датира от 2011 г., която бе изключително успешна за талантливия пилот. В кариерата си до момента 28-годишният Чой вече има над 20 шампионски титли.

Globul e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на Cosmote, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на март 2012 г. Globul има 4,4 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99.98% от населението на България и на 99.25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 93.38% от населението на страната. В Globul и Germanos в момента работят над 2 300 специалисти. Към края на март 2012 г. абонатите на Cosmote Group са 20.4 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 реклама