Globul изпрати четирима късметлии в Манчестър

Те ще гледат на живо срещата на английския отбор с Аякс Амстердам на стадион „Олд Трафорд”
по статията работи: Нели Минчева
Globul изпрати четирима късметлии в Манчестър
Снимка: Globul

Четиримата печеливши от първата промоция на GLOBUL, свързана с Манчестър Юнайтед, вече отпътуваха за Манчестър, където ще гледат на живо срещата на английския отбор с Аякс Амстердам на стадион "Олд Трафорд”.

Имената на победителите бяха изтеглени в томбола, която се проведе в столичния търговски център The Mall на 12 февруари. Освен четирите големи награди, в томболата бяха раздадени и 20 футболни тениски на отбора.

Утре ще станат ясни и имената на други десетима късметлии, които ще посетят домакинския мач на Манчестър Юнайтед срещу Уест Бромич на 10 март. В жребия ще участват всички клиенти на GLOBUL, които са се абонирали за една от трите програми GLOBUL United до 22 февруари. Новите тарифни планове предлагат безплатен достъп до мобилна интернет страница с новини, интервюта, специални предложения и друго съдържание, свързано с клуба (http://manutd.globul.bg), както и минути за разговори, SMS, MMS и неограничен мобилен интернет.

Имената на десетимата печеливши ще бъдат обявени на официалната интернет страница на компанията www.globul.bg.

Подробна информация относно предложенията и промоциите на GLOBUL, свързани с Манчестър Юнайтед, e публикувана на www.globul.bg/manutd.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на септември 2011 г. GLOBUL има 4,2 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 92,10% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2,200 специалисти. Към края на септември 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,4 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 реклама