Globul и Germanos обявяват старта на ежегодната си Стажантска програма

Програмата тази година се провежда за десети пореден път
по статията работи: Елица Елефтерова
Globul и Germanos обявяват старта на ежегодната си Стажантска програма
Снимка: inews.bg

Globul и Germanos обявяват старта на ежегодната си Стажантска програма, в която ще могат да се включат над 50 студенти от български и чуждестранни университети. В рамките на програмата, която тази година се провежда за десети пореден път, студентите ще имат възможност да обогатят знанията си, да натрупат професионален опит в реална бизнес среда и да получат насоки за бъдещото си кариерно развитие. 

Набирането на кандидатури  ще започне по време на форума "Национални  дни на кариерата", който ще се проведе  на 12 и 13 март в Националния дворец на културата в София. На щанда на Globul и Germanos студентите ще могат да се запознаят с възможностите, които им предлага стажът в компанията, както и да кандидатстват за избраната от тях позиция.

Globul и Germanos ще приемат стажанти в следните области: Финанси, Човешки ресурси и администрация, Маркетинг и комуникации, Снабдяване и логистика, Правни отношения, Обслужване на клиенти, Радио комуникации, Телекомуникации, Информационни технологии.

Стажантската програма включва  платен летен стаж, който тази година ще започне в началото на юли и  ще е с продължителност два  месеца. По време на стажа си в  компанията, студентите ще могат да се запознаят с работните процеси  в съответните отдели и да усвоят полезни практически умения, а  също така ще преминат през специална  въвеждаща програма и ще имат възможност да разработят индивидуални проекти  под ръководството на персонални наставници.

На най-талантливите и  успешно представили се стажанти ще бъде предложена възможност да останат  на постоянна работна позиция  в компанията. До момента, в стажантската програма на оператора са участвали  над 250 студенти,  като една трета  от тях впоследствие са се присъединили към екипа на Globul и Germanos.

Желаещите да участват в  програмата могат да кандидатстват онлайн, през раздел "Кариери" на уебсайта на Globul, или като изпратят своя автобиография и мотивационно писмо на имейл адрес: traineeship@globul.bg до 21-ви април 2013 г.

Подробна информация за Стажантската програма на Globul и Germanos е достъпна на уебсайта на компанията www.globul.bg, в кариерните центове на университетите, както и в най-популярните български сайтове за търсене и предлагане на работа.

 реклама