Globul дава възможност за лична среща с екипа НА Globul Rally Team

Освен това, всички почитатели на рали спорта, ще имат шанс да се включат в интерактивна игра с награди
по статията работи: Петър Чернев
Globul дава възможност за лична среща с екипа НА Globul Rally Team
Снимка: Globul

По повод рали Хеброс 2012 GLOBUL ще организира специални активности за феновете с участието на GLOBUL Rally Team и четирикратния рали шампион на България Крум Дончев, които ще се проведат в Пловдив в периода 25-27 октомври.

След финала на рали надпреварата почитателите на отбора ще имат възможност да се запознаят и да вземат автографи от пилота Крум Дончев и навигатора Петър Йорданов. Феновете ще получат също така постери на GLOBUL Rally Тeam и ще могат да разгледат отблизо състезателния автомобил на отбора – Peugeot 207 S2000.

Освен това, всички почитатели на рали спорта, ще имат шанс да се включат в интерактивна игра с награди. Желаещите ще трябва да отговорят правилно на няколко въпроса, свързани с правилата за движение по пътищата, като най-добре представилите се участници ще получат подаръци от GLOBUL.

Феновете могат да участват и в конкурс за авторска снимка на GLOBUL Rally Team от сезон 2012 или със свое предложение за слоган на отбора (до 140 знака). За целта е необходимо да изпратят снимка или кратък текст на адрес: fbgame@globul.bg до 5-ти ноември. Авторите на най-добрите предложения в двете категории ще спечелят по едно hands-free устройство Nokia BH - 108, както и участие в урок по безопасно шофиране с Крум Дончев, който ще се състои тази есен на специално подбран терен близо до София.

GLOBUL Rally Team ще се състезава в тазгодишното 41-во издание на рали Хеброс, което ще бъде открито с церемониален старт на 26 октомври на територията на Международен панаир – Пловдив.Надпреварата е седми, заключителен етап от националния рали шампионат за този сезон.

Партньорството между GLOBUL, Крум Дончев и неговия екип датира от 2008 г., като популярният рали състезател е участвал в рекламни кампании на оператора и е официален посланик на съвместната инициатива на GLOBUL и GERMANOS за безопасна употреба на мобилен телефон зад волана: "Шофирай безопасно! Говори с hands-free!”.

 реклама