Galaxy Core Advance предоставя Galaxy изживяване с подобрени характеристики за повече потребители

Новото устройство демонстрира ангажимента на Samsung да предлага иновации за всички с по-интуитивен и ергономичен дизайн
по статията работи: Данаил Казаков
Galaxy Core Advance предоставя Galaxy изживяване с подобрени характеристики за повече потребители

Samsung Electronics Co., Ltd. представи Galaxy Core Advance, който е комбинация между мощно Galaxy устройство с подобрени характеристики. Иновативният смартфон се отличава със специален дизайн, предоставяйки мощната технология на Samsung за повече потребители.

1140056 1140054

Galaxy Core Advance предлага на потребителите първокласен дизайн отличаващ се с широк 4.7” екран и заден капак с меко покритие, което увеличава издръжливостта, като в същото време носи мекота и топлина при допир и повече удобство при хващане. Като част от своя интуитивен дизайн устройството притежава и бутони за често употребявани функции. Телефонът разполага със специални бутони за запис, камера, регулиране на звука, меню, home бутон и бутон за включване/изключване, които осигуряват за потребителите, които не се чувстват комфортно със сензорен екран, безпроблемен достъп до възможностите на Galaxy Core Advance. Освен ергономичен дизайн, Galaxy Core Advance осигурява на потребителите възможности за пълноценна и безпроблемна свързаност чрез своя Bluetooth 4.0, GPS с GLONASS за повече прецизност при определяне на локацията и NFC с S Beam, така че потребителите лесно да споделят информация като YouTube видеоклипове, контакти или аудио файлове само с едно натискане.

1140058 1140034

Galaxy Core Advance притежава набор от смарт характеристики, включително S Voice, S Translator, Sound & Shot, Group Play и Easy Mode, така че потребителите да могат да се насладят на същите уникални предимства, предлагани от другите Galaxy устройства. За да разшири Galaxy изживяването към повече потребители, Galaxy Core Advance предлага и повече удобство за ползване и достъпност за хора с увреждания или нарушено зрение. Ключовите характеристики за ползване и достъп притежават Optical Scan, който автоматично разпознава текста от изображение и го изчита на глас на потребителя. Light Sensing технологията пък използва камерата на телефона, за да определя посоката и силата на светлината, а функцията Instant Voice Recorder предлага опростен достъп за бързи звукови записи/ бележки. Устройството е оборудвано и със Screen Curtain, който дава възможност на потребителите да оперират с команди на черен екран за по-голяма поверителност и за да пестят живота на батерията. Galaxy Core Advance притежава и висококачествени TTS (Text-to-Speech) функционалности, както и Voice Guided Camera, които помагат на потребителите да правят снимки, отчитайки броя на лицата на снимката и техните позиции.

1140055 1140032

Galaxy Core Advance ще се предлага в няколко цвята – дълбоко синьо и перлено бяло, и ще бъде в търговската мрежа в началото на следващата година. Допълнително ще бъдат налични и набор от специални аксесоари, които подобряват възможностите на Galaxy Core Advance.

Galaxy Core Advance продуктови характеристики

Мрежа 

HSPA 14.4/5.76 Mbps

GSM 850/900/1800/1900 MHz

HSDPA 850/900/1900/2100 MHz (EUR)

Процесор 

Dual Core 1.2 GHz

Размери

133.3 x 70.5 x 9.7 mm, 145g

Дисплей

4.7” WVGA TFT

Памет

1GB RAM + 8GB Internal Memory, microSD up to 64GB

*Паметта на устройството, с която разполага потребителят, може да е по-малка от общата памет поради системните файлове. Свободната памет, с която разполага потребителят, може да се различава по регион и поддържащ език и може да се промени след ъпдейт на софтуера.

Камера

5MP AF + VGA

Батерия

2,000 mAh

ОС

Android 4.2 Jelly Bean

Свързаност

Wi-Fi b/g/n/, 2.4 GHz; USB 2.0 H/S; NFC; BT 4.0; GPS + GLONASS

Характеристики и услуги

Sound & Shot, Group Play, S Translator, Easy Mode, S Voice, S Beam, Instant Voice Recorder, Voice Guidance (TTS, Voice Guided Camera, Text Reader), FM Radio

* Наличността на всяка услуга може да се различава в отделните държави.

* Всякаква функционалност, функции, характеристики и друга информация за продукта, представена в този документ, включително, но не само ползите, дизайна, цената, компонентите, производителността, наличността и възможностите на продукта, подлежат на промяна без предупреждение или задължение.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за потребителите навсякъде. Чрез постоянни нововъведения и открития ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домакинските електроуреди, LTE системите, медицинските устройства, полупроводниците и светодиодите. За нас работят 270 000 души в 79 страни, а годишната ни печалба е 187,8 млрд. долара (274,4 млрд. лв). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com

 реклама