GLOBUL с награда за сделка на годината

Наградата е по повод придобиването на GLOBUL от Telenor през август 2013 г.
по статията работи: Момчил Лалев
GLOBUL с награда за сделка на годината
Снимка: Globul

GLOBUL бе отличен в категория "Сделка на годината" на тазгодишното издание на наградите "Мистър и Мисис Икономика", организирани от сп. "Икономика".

Наградата бе връчена на изпълнителния директор на компанията г-н Стайн-Ерик Велан по повод придобиването на GLOBUL от Telenor през август 2013 г. Сделката в размер на 717 милиона евро бе една от най-значимите на българския пазар през изминалата година.

GLOBUL бе номиниран и в категория "Корпоративна социална отговорност" за приноса на компанията към опазването на околната среда и дългосрочните й инициативи в тази област. Категорията бе включена в програмата на конкурса за пръв път и в нея присъстваха общо 60 компании, определени от екипа на сп. "Икономика". Победителят бе избран от потребителите чрез гласуване на сайта на конкурса www.economic.bg.

Конкурсът "Мистър и Мисис Икономика" има над 20-годишна история и се провежда с цел да отличи компании и личности, допринесли в най-голяма степен за развитието на българската икономика и позитивния имидж на страната пред света. Категориите, в които се връчват наградите, са "Мистър Икономика", "Мисис Икономика", "Производствен сектор", "Финансов сектор", "IT сектор", "Услуги", "Сделка на годината" и "Корпоративна социална отговорност".

 реклама