GLOBUL предлага услугата eFAX за своите корпоративни клиенти

С нея могат да се изпращат факс-съобщения без апарат и консумативи
по статията работи: Теодора Пенева
GLOBUL предлага услугата eFAX за своите корпоративни клиенти
Снимка: Globul

GLOBUL пръв на българския пазар предлага на своите корпоративни клиенти новата си услуга GLOBUL eFAX, която позволява получаването и изпращането на стандартни факс-съобщения без да са необходими факс-апарат и консумативи като тонер и хартия.

Потребителите на GLOBUL eFAX получават от оператора фиксиран номер, който предоставят на своите партньори за целите на факс-комуникацията, но получават адресираните до тях факс-съобщения в пощенската кутия на избран от тях адрес за електронна поща. Така, потребителите могат да разглеждат, запазват и препращат получените факс-съобщения от всеки свързан с интернет компютър. Получените по този начин факс-съобщения съдържат и пълна информация за номера на изпращача, датата и часа на събитието и броя страници в съобщението.

Потребителите на услугата могат и да изпращат факс-съобщения от своята електронна поща като въвеждат в полето за адрес на получателя неговия факс-номер (с кода на населеното място или кода за международно телефонно избиране), последвани от @efax.globul.bg. Получателят на съобщението ще го получи като традиционен факс.

GLOBUL предлага услугата eFAX без инсталационна такса при стандартен месечен абонамент от 2.50 лв.

Изпращането на факс-съобщения до номера от фиксираната мрежа на GLOBUL струва 0,008 лв. на минута, а до номер от всички други национални мрежи в рамките на населеното място – само 0,04 лв. Цената на факс-съобщенията до номера от другите национални мрежи извън населеното място на изпращача е 0,07 лв. на минута, а до национален мобилен номер – 0,27 лв. на минута. Цените за изпращането на факс-съобщения до номера в чужбина започват от само 0,10 лв. на минута.

"Услугата eFAX e първата "облачна" услуга на GLOBUL, която ще предложим преди всички останали оператори на пазара и поредната стъпка в нашите усилия да предложим модерни, високотехнологични решения на своите клиенти", коментира г-жа Петя Златева, директор "Продукти и услуги" на GLOBUL.

 реклама