GLOBUL предлага смартфони с до 250 лв. отстъпка при връщане на стар телефон

До края на септември всеки може да се възползва от атрактивните предложения, като предаде за рециклиране стар мобилен или фиксиран апарат във всички търговски обекти на GLOBUL
по статията работи: Данаил Казаков
GLOBUL предлага смартфони с до 250 лв. отстъпка при връщане на стар телефон
Снимка: Globul

GLOBUL стартира кампанията "Направи полезен стария си телефон – върни го за рециклиране", която предоставя отстъпки до 250 лв. за 30 модела смартфони срещу върнат за рециклиране стар телефонен апарат.

До края на септември всеки може да се възползва от атрактивните предложения, като предаде за рециклиране стар мобилен или фиксиран апарат във всички търговски обекти на GLOBUL. Офертата важи както за настоящи, така и за нови частни и корпоративни клиенти.

Отстъпката е валидна за различни модели смартфони, участващи в промоцията, като например Samsung Galaxy Note 3 с отстъпка от 250 лв. – за 659,99 лв., HTC One, който се предлага с отстъпка от 150 лв. за 589,99 лв., Samsung Galaxy Young, достъпен само за 69,99 лв. с отстъпка от 50 лв., всички с програма GLOBUL Web&Talk 16.99. Отстъпките важат и с останалите абонаментни програми GLOBUL Web&Talk, както и с GLOBUL United, GLOBUL Max, GLOBUL Universe, GLOBUL 60+ и Generation GLOBUL.

Кампанията е част от политиката на корпоративна отговорност на GLOBUL, която цели да популяризира рециклирането на мобилни телефони, аксесоари за тях и батерии, да намали вредното въздействие на електронните отпадъци и да ограничи трайното замърсяване на околната среда в България. В предишната подобна кампания на GLOBUL само за четири месеца бяха събрани 930 кг електронни отпадъци за рециклиране.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Към края на юни 2014 г. GLOBUL има над 4 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 96,18% от населението на страната. От 1 август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и Азия и има над 170 милиона абонати.

 реклама