GLOBUL предлага мобилна версия на интернет портала MyGLOBUL

Така осигурява на абонатите си, ползващи смартфон, достъп до най-популярните функционалности
по статията работи: Теодора Пенева
GLOBUL предлага мобилна версия  на интернет портала MyGLOBUL
Снимка: Globul

GLOBUL е първият мобилен оператор в България, който осигурява на абонатите, ползващи смартфон, бърз и лесен достъп до най-популярните функционалности на своя клиентски портал MyGLOBUL чрез неговата нова мобилна версия.

За достъп до мобилната  версия на MyGLOBUL е достатъчно потребителите, които имат регистрация в интернет версията на портала да въведат адреса m.globul.bg в браузъра на своя смартфон и да въведат своите данни за идентификация. За още по-голямо удобство, GLOBUL препоръчва потребителите да добавят бърз бутон за връзка със сайта на основния екран на своя телефон.

Със своя изчистен, удобен и  разбираем дизайн, мобилната версия на портала MyGLOBUL осигурява на потребителите бърз и лесен достъп до информация на тяхната текуща сметка, състоянието на техните включени пакети от минути, SMS и мобилен интернет трафик, както и информация за техния кредитен лимит. Потребителите също могат да преглеждат последните си фактури за месечни сметки, включително и подробните разпечатки за проведени разговори и ползвани услуги, както и да се запознаят с персоналните си предложения от GLOBUL по Програма ЗАЕДНО. 

Допълнително  удобство е възможността за търсене на най-близкия магазин на GLOBUL, с карта, информация за работното време и възможност за връзка с магазина по телефон. Секцията "Често задавани въпроси" съдържа подробна информация за функционалностите на мобилния сайт на портала MyGLOBUL, а в раздела "Лична информация" потребителите могат да променят своята парола и адреса за електронна поща, който са посочили при своята регистрация в портала MyGLOBUL, както и да проверят своя адрес за получаване на фактури.

 реклама